06-10-2021, 17:40
(06-10-2021, 8:17 )Administrator napisał(a):Nie wymagałem żeby Pan szukał ale mógł Pan zapytać odpowiednią osobę z Zarządu i pewnie po jednym kliknięciu by odpowiedział. Ale dajmy już spokój, są na pewno sprawy ważniejsze skoro nic nie zrobiono przez prawie rok(05-10-2021, 22:59 )szfager napisał(a):(05-10-2021, 20:17 )Administrator napisał(a):https://nszzfipw.org.pl/pismo-skierowane...iobro.html Panie Administratorze pisze Pan, że nic Panu nie mówi Uchwała Prezydium... ale się Pan domyśla?, że może według osób, które zadają pytania posiada Pan wszystkie uchwały, według mnie nie i na pewno Pan sprawdził o co chodzi, tak o rozliczanie godzin wypracowanych przed 1 lipca 2019 r.. Aktualności z 17.01.2020r. Nie wiem dlaczego nie można otworzyć uchwały prezydium, pisma do posła i pisma P. Fedorowicza? Przypadek ? Zapewnia Pan, że Zarząd podejmie działania ? Kiedy, zaraz minie rok ?Ja bym tak nie szastał zapewnieniami biorąc pod uwagę zawrotne tępo tych działań. Jeśli Pan nie wiedział czego dotyczy moje pytanie to mógł Pan zapytać, zamiast milczeć i po co weryfikować czy osoba zadająca pytanie należy do naszego Związku? - chyba to żadna tajemnica nawet gdyby taką informację uzyskał przestępca?(05-10-2021, 16:57 )Człowiek z lasu napisał(a):(05-10-2021, 16:31 )Administrator napisał(a): "Na oficjalnej stronie NSZZiPW są informacje albo co ustalono w MSWiA, albo........zakup siłowni. Tyle się dzieje w związku SW."- Proponuję odświeżyć stronę i nie pisać bzdur.
Panie administratorze na taki wpis potrafi Pan odpowiedzieć ale na 9 krotnie zadane pytanie już nie?
Jako administrator Księgi Gości mam prawo, jak każdy użytkownik tego forum udzielać się w dyskusji, lecz nie jest moim obowiązkiem udzielać na wszystkie zadane pytania odpowiedzi. Właściwą drogą zadawania pytań jest skierowanie ich do swoich przedstawicieli związkowych w jednostkach, którzy (jeżeli nie znają na nie odpowiedzi) powinni wyczerpać wszelkie możliwości, aby swoim Członkom udzielić rzeczowej odpowiedzi.
Nic mi nie mówi "Uchwała Prezydium Zarządu Głównego Nr 13-IX/2020 , pismo do P. Ziobry..." Myślę, że również nie wiedzą o czym mowa osoby, które się udzielają pod tym postem. Skoro osoba zadająca zapytanie przytacza numery uchwał i datę spotkań, to przynajmniej powinna przytoczyć pokrótce treść tej uchwały lub napisać czego spotkanie dotyczyło, a z pewnością jeżeli znałbym odpowiedź, to bym się do tych pytań odniósł. Może według osób, które zadają pytanie wydaje się, że posiadam wszystkie uchwały i pisma, więc powinienem je odszukać i odpowiedzieć? Niestety tak nie jest i bardzo proszę mnie zrozumieć, ale nie mam możliwości zweryfikowania, czy osoba zadająca pytanie przynależy do naszego Związku, czy nie, a jak można zauważyć, że co niektórzy wręcz żądają ode mnie odpowiedzi, na które nie mam obowiązku udzielać odpowiedzi. Pan, który po raz dziewiąty zadaję to samo pytanie, akurat robi to w sposób kulturalny, tylko tak jak pisałem wcześniej bardzo proszę o przytaczanie, czego sprawa dotyczy, a z pewnością mógłbym się do tego odnieść dużo wcześniej. W tym przypadku domyślam się, że chodzi o rozliczanie godzin nadliczbowych wypracowanych przed 1 lipca 2019 r. więc informuję i zapewniam, że Zarząd Główny podejmie działania w celu rozliczenia "starych" nadgodzin, włącznie z wyczerpaniem drogi sądowej.
Tak, domyśliłem się, że chodzi o "stare" nadgodziny, ponieważ napisał Pan, że rozważana była droga sądowa. Jeżeli chodzi o załączniki, które nie mogą się otworzyć, to przyczyną jest zmiana w ostatnim czasie serwera, gdzie nie załadowano plików, które posiadają polskie znaki i trzeba to robić ręcznie. Pan mógł również ten odnośnik wstawić za pierwszym razem lub opisać czego sprawa dotyczy, a nie wymagać ode mnie szukania uchwał i pism z przed ponad roku. Jeżeli chodzi o moje zapewnienia, to proszę mi uwierzyć na słowo i jeszcze o chwilę cierpliwości.