19-10-2021, 10:54
Szanowny Panie.
NIE mam czasu na jeżdżenie na posiedzenia,gdyz muszę wyżywić Rodzinę a że zarabiam tyle ile zarabiam to muszę dorabiać!
TO PO PIERWSZE.
PO DRUGIE ZADAŁEM WYDAJE SIĘ PROSTE PYTANIE. DLACZEGO MOJE POSTY DOTYCZĄCE USTAPIENIA PANA TUŁY NIE ZOSTAŁY OPUBLIKOWANE?
PO TRZECIE
NIE JESTEM CZŁONKIEM ZWIĄZKU. CZY W ZWIĄZKU Z POWYŻSZYM MOGĘ ZŁOŻYĆ TAKI POSTULAT?
I PO CZWARTEK CZY MOGĘ ZŁOŻYĆ POSTULAT DROGA MAILOWĄ?
NIE mam czasu na jeżdżenie na posiedzenia,gdyz muszę wyżywić Rodzinę a że zarabiam tyle ile zarabiam to muszę dorabiać!
TO PO PIERWSZE.
PO DRUGIE ZADAŁEM WYDAJE SIĘ PROSTE PYTANIE. DLACZEGO MOJE POSTY DOTYCZĄCE USTAPIENIA PANA TUŁY NIE ZOSTAŁY OPUBLIKOWANE?
PO TRZECIE
NIE JESTEM CZŁONKIEM ZWIĄZKU. CZY W ZWIĄZKU Z POWYŻSZYM MOGĘ ZŁOŻYĆ TAKI POSTULAT?
I PO CZWARTEK CZY MOGĘ ZŁOŻYĆ POSTULAT DROGA MAILOWĄ?
(19-10-2021, 10:01 )Administrator napisał(a):(19-10-2021, 8:57 )Hipi napisał(a): Witam
Czy Pan Administrator jest wykładnią w przedmiotowej sprawie?
Ja opieram się na faktach i na przepisach prawa.
Jeżeli są nadal wątpliwości to proszę je zgłosić do Kancelarii Prawnej.
Tam uzyska Pan odpowiedź.
Korzystając z okazji. Proszę o odpowiedź dlaczego posty dotyczące ustąpienia ze stanowiska Przewodniczącego Pana TUŁY nie są publikowane?
(18-10-2021, 20:56 )Prison_Officer napisał(a):(18-10-2021, 13:33 )Hipi napisał(a): To nie jest prawda.
Wspólnie w porozumieniu z pracownikiem!
(18-10-2021, 9:48 )Prison_Officer napisał(a): Pamiętaj, że zgodnie z przepisami (nie tylko u nas, ale wszędzie, nawet w cywilu) to przełożony, a nie pracownik decyduje o tym, kiedy oddane będą wypracowane nadgodziny.
Hipi przeczytaj sobie odpowiedź administratora, on to dobrze wyjaśnił.
Jeżeli chodzi o mnie, to nie mam żadnych wątpliwości. Jeżeli chodzi o Pana postulat, to proszę zdobyć się na odwagę przybyć na posiedzenie i taki wniosek złożyć, ponieważ jest to trochę niepoważne rozmawiać z kimś anonimowym.