21-10-2021, 5:23
(20-10-2021, 18:53 )toyboy napisał(a):(19-10-2021, 21:20 )Prison_Officer napisał(a):Dzieki za nazwanie mnie Trolem. Właśnie nie tylko ja chciałbym wiedzieć ile zarabia pan Czesław.(19-10-2021, 18:50 )toyboy napisał(a): Mam takie oto pytanie czy pan Czesław ma pensje , jak tak to poproszę o podanie kwoty
Oraz czy ma do dyspozycji samochód Ford Mondeo z 2018 bez limitu km
Dajcie już spokój z przewodniczącym związków, to się robi nudne. Chcesz wiedzieć czy przewodniczący związków zawodowych ma pensję, to przeczytaj sobie ustawę o związkach zawodowych. Co do wysokości to nie jesteś uprawniony do takich informacji. Chcesz wiedzieć czy ma do dyspozycji auto służbowe, to wystosuj odpowiednie pytanie do zarządu ZZ.
Wiele pytań padających na tym forum ma sens, ale jest też od groma troli szukających zaczepki.
Jednym słowem nie twoja sprawa jeśli chodzi o zarobki, na pewno uposażenia nie płaci ZZ, a jeśli jesteś w związkach i chcesz wiedzieć co się dzieje ze składkami to po pierwsze ustawa o ZZ, po drugie masz sprawozdanie finansowe.
No może płaci mu ministerstwo sprawiedliwości, albo jeszcze ktoś lepszy np jakiś pan X
Według mnie przewodniczący powinien być ktoś w służbie czynnej, i nie układać się z nikim kto działa przeciw nam wszystkim
Przecież wybrało go 91 delegatów, kto go odwoła? Ci sami?
Tak jak DG?