24-10-2021, 22:39
(22-10-2021, 11:49 )konradissimus napisał(a):(22-10-2021, 8:54 )Tenchi napisał(a): Panowie Mam pytanie może ktoś sie orientuje co z tym zrobić. Mam 14 lat służby sierżanta sztabowego .Otóż w lipcu przebywałem 28 dni na zwolnieniu od psychiatry w wyniku czego otrzymałem niedawno od dyrektora jednostki skierowanie na komisje lekarską w sprawie oceny stanu zdrowia oraz ustalenia zdolności fizycznej i psychicznej funkcjonariusza do służby. Żeby mało tego było otrzymałem również skierowanie aby zgłosić się do psychologa medycyny pracy. Czy ktoś już przechodził taki zestaw?? ponadto od czasu powrotu z w/w zwolnienia jedynym stanowiskiem jakie pełnie jest rezerwa składu zmiany
Wszędzie mówisz, że potrzebowałeś trochę odpocząć, ale czas na zwolnieniu zregenerował Twoje nadwątlone siły i ze zdwojoną energia masz chęć do pracy poza tym jesteś już zdrowy jak ryba. Nie będzie najmniejszego problemu ani w medycynie ani na komisji. Dziwne to trochę bo wydaje mi się, że musisz być 30 dni na zwolnieniu by dostać skierowanie, ale mogę się mylić jeśli chcesz pracować to walczysz dalej, a jeśli nie to dwie służby i kolejne 28 dni zwolnienia i możesz tak z dyrektorem się przekomarzać do oporu skoro on taki bojowy jest.