02-11-2021, 12:03
(02-11-2021, 9:59 )jtd napisał(a):I jeszcze jedno. Nie liczył bym na to aby ich wypłata była wcześniej niż 22 grudnia br.(02-11-2021, 8:44 )Czarodziej napisał(a):Kit z tymi nagrodami. Wolałbym dostać 100zł więcej podwyżki niż 4000zł nagrody w grudniu.(01-11-2021, 17:03 )Administrator napisał(a):-------------------------------------------------------------------------------------------------------------(01-11-2021, 12:38 )Czarodziej napisał(a):(01-11-2021, 10:11 )Administrator napisał(a): Mają być przyznawane nagrody uznaniowe w grudniu, lecz kwot jeszcze nie znam.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Z jednej strony mówicie, piszę tak bo uważam że jesteś propagandystą. Nie ma środków w budżecie na podwyżki dla f-szy. Z drugiej strony usiłujesz jeszcze bardziej namieszać w głowie plotkami na temat niby nagród.
Czy istnieje granica hipokryzji i absurdu?
Pokazujecie że nie ma!
Szczucie i dzielenie przedarło się nawet przez mury więzienne, niszczy strukturę od środka.
W cywilu napuszczają: Czarnych na białych, homo na hetero, niewierzących na wierzących, dzieci na rodziców. Wymieniać można godzinami.
W ZK kadra podzielona, kto morze odchodzi!
Karmisz f-szy plotkami, zapomniałem że tylko tyle możesz.
Od lat kłamstwa, granie na zwłokę, krótkowzroczność, obłuda wasza, zbiera żniwo w jednostkach penitencjarnych.
Zero konkretów od lat.
Nie spełnione postulaty.
Twój cel jest taki: Zasiać w ludziach nadzieję że coś dostaną, aby tylko nie zaczęli dbać o zdrowie w okresie świątecznym.
Obiecanki cacanki a głupiemu radość!
Tak chamskiego i bezpodstawnego wpisu dawno już nie widziałem. Moja ogromna prośba, szanujmy siebie na wzajem. Staram się odpowiadać na zadawane pytania zgodnie z wiedzą jaką posiadam, choć nie na wszystkie pytania znam odpowiedzi. Mam nadzieję, że będzie Pana stać na słowo "przepraszam" po tym jak nagroda wpłynie na Pana konto.
Jeżeli takowa nagroda wpłynie na konto, przekaże ją ciężko pracującym, sadzącym drzewka w czasie służby, kiedy oddziałowi biegają za trzech. Oraz tym poświęconym w całości w zbieranie zakrętek z butelek.