07-11-2021, 14:57
(07-11-2021, 14:23 )Administrator napisał(a):(07-11-2021, 14:03 )DAB77 napisał(a):(06-11-2021, 16:26 )DAB77 napisał(a):(06-11-2021, 14:53 )Administrator napisał(a):Ale nadal nie odpowiedział Pan na pytanie na co Wy czekacie?(06-11-2021, 13:47 )DAB77 napisał(a): I na tym koniec?
Jaki jest ustawowy termin odpisania na pismo? Chyba już minął. A Związki co na to? Nic sie nie stało!!!
A może wypadałoby np. nagłaśniać medialnie tego typu sprawy i pokazać ludziom jak władza traktuje Polaków.
Bo w drugą stronę to już zupełnie inna bajka!
Nie daj Bóg człowiek przegapi termin choćby o 1 dzień. Tłumaczenia przed Dyr, OISW albo wyżej.
Ja się pytam admina na co Wy czekacie?!!!
Bardzo przepraszam, ale odniosłem się do zarzutu, że "Zarząd Główny nie reagował", co oczywiście jest nie prawdą.
Nie można zainteresować tematem traktowania nas przez CZSW jakiejś stacji radiowej, tv czy gazety???? Może taki wstrząs medialny dotarłby do naszych najwyższych przełożonych, a jak nie to przynajmniej Związki miałyby czyste sumienie. To takie trudne?
Halo, co z odpowiedzią? Czy Związek będzie rozważał moją propozycję nagłośnienia sprawy i poinformowania mediów o działaniach CZ w sprawie OZetów?
A może podejmie kolejną uchwałę o podjęciu kiedyś w nieokreślonej przyszłości działań - oczywiście tej uchwały nie będzie można opublikować - dlaczego? bo nie i tyle.
To proszę Pana propozycję złożyć do Związku i jak Związek podejmie decyzję, to zostanie Pan poinformowany.
Liczyłem, że admin jest naszym łącznikiem ze Związkiem skoro przesyła info płynące ze Związku to logiczne dla mnie jest , że można za jego pośrednictwem zaproponować jakieś oddolne inicjatywy. Ale widocznie tak to nie działa.