10-11-2021, 19:52
(10-11-2021, 15:25 )TomaszBiałystok napisał(a): Serdecznie pozdrawiam Pana Dyrektora Biura OCHRONY płk. Zbigniewa Gospodarowicza który wczoraj odwiedził AŚ Białystok . Przekonywał że odejście na emeryturę po 15 latach służby to błąd . Myślę że przedstawił wystarczające argumenty i tych parudziesięciu funkcjonariuszy głównie z Działu Ochrony na pewno zostaną . Rozmowa z Panem Pułkownikiem otworzyła mi oczy to jest prosta praca chodzisz z kluczem i otwierasz cyk cyk . Pracując u prywaciarza nie będzie płacił takiej kupy kasy za cyk cyk.:-) cyk , cyk :-) Chciałem napisać jaki to cyk cyk , ale wcisnąłem DEL i wykasowałem to. Napiszę jednak tak. Co musi się stać w Służbie Więziennej żeby urzędnicy państwowi pełniący decyzyjne stanowiska w Rzeczypospolitej Polskiej dostrzegli NASZĄ NIEBEZPIECZNĄ I STRESUJĄCĄ PRACĘ. Widzieliście teatr jak w sejmie wszyscy wstali i klaskali dziękując Straży Granicznej , WP i Policji. Ale jak trwoga to do Boga. A Porozumienie 2018 okazało się oszustwem. Powiedział jeden taki że możemy odejść w cholere i dadzą rady.
Na pewno nie zostanę do 25 lat. Nie na oddziale. Nie dam rady. To jest dom wariatów. Zwariuje i zniszcze sobie swój mózg. Nie chcę stracić zdrowia, już i tak mam wszelkie symptomy nerwicy. Wolę mniejszą emeryturę i święty spokój.