13-11-2021, 20:41
(13-11-2021, 11:10 )Szczęśliwy napisał(a):(12-11-2021, 9:08 )konradissimus napisał(a):Widzę znów sflustrowanego człowieczka, zadaj sobie pytanie i odpowiedz na nie,, czy widziałeś na tym forum kogoś kto byłby chociaż raz zadowolony i pochwalił kogoś??? Nie!! a dlaczego bo macie w sobie wieczne pretensje co by nie było to ŹLE, znam kilku którym wszystko w służbie przeszkadzało i wiesz co teraz robi część z nich? zapierdzielają u prywaciarzy i robocze ciuchy ściągają tylko jak kładą się spać haha i to jest rozumowanie ludu SW, a leki? to zastanów się czy nie zażywasz ich za DUŻO. Wiecznie to wałkujecie, Admin do kitu, Podwyżki za mało, Związki nieroby idą na układ, itd mógłbym wymieniać w nieskończoność. Jesteście wielką Porażką i dlatego uważam jak ci ciężko lub nie nadajesz się do tej pracy droga wolna. Śmieszy mnie wasze ciągłe niezadowolenie.(11-11-2021, 12:38 )Szczęśliwy napisał(a): Witam i o zdrowie pytam haha, nic się nie zmieniło tutaj dalej ten sam hałas cyt.Mało co? Mało i tak w kółko Źle gdzie? Źle, wszyscy oszukują, same plecaki, ile kasy na karpiowe itd przecież nikt was nie trzyma na łańcuchu Dowidzenia i nie lamentuj jeden z drugim i nie Siej propagandy jak w TV chciałbym kilku z was widzieć jak pracujecie hihi.
Chciałbym zobaczyć jak w końcu zaczniesz brać leki. Ja rozumiem, że można mieć problemy, ale po co się tak afiszować na forum. Zdrowia życzę.
Ależ ja jestem bardzo zadowolony. Nie wiem po czym wnosisz, że jest inaczej? Natomiast historii tego swetra nigdy nie zrozumiesz, bo masz bardzo ciasne horyzonty. "sflustrowanego" to się inaczej pisze troszkę, ale nie przejmuj się, człowiek głupi się rodzi i głupi umiera.