17-11-2021, 21:04
(17-11-2021, 0:20 )SuperMan napisał(a):Ale ja sobie z tego doskonale zdaję sprawę! Podobnie jak funkcjonariusze, którzy na tym wolnym byli... Inaczej ma się to niestety z ludźmi, którzy mają realny wpływ na podział tych dodatków. Tak jak mówię, nie twierdzę że jest to norma, ale mam informacje z pierwszej ręki z kilku posterunków z małopolski i mają tak powiedziane wprost: kto strajkował nie zobaczy nawet grosza(16-11-2021, 11:22 )Psychol_OK napisał(a):(15-11-2021, 22:30 )jasiu-83 napisał(a): Brawo drodzy Państwo, jak związek zachęcał do dbania o zdrowie to prawie nikt nie poszedł.
Teraz mamy tego pokłosie, cz wie że może zrobić z nami wszystko co zechce.
Co zabawne mają za swoje też kierujący jednostkami którzy zrobili pewnie wiele żeby załogę utrzymać w ryzach, teraz mają podziękowanie od generała.
Z jednej strony racja, chociaż nie wiem czy związek 'oficjalnie' zachęcał do dbania o zdrowie. Inna sprawa, że w przypadku policjantów sprawa wygląda tak, że wszyscy Ci którzy byli na L-4 nie dostaną nawet grosza z tych 4 tys. na etat -> nie mówię, że jest to norma, na pewno jest tak co najmniej w kilku komisariatach na południu Polski.
Gdyby nie l4 to by nikt nic nie dostal i tak... zastanow sie chlopie..