25-11-2021, 18:17
(25-11-2021, 17:49 )Szczęśliwy napisał(a):(25-11-2021, 9:32 )olee napisał(a):I tutaj kolego zgadzam się w 100% wieczne pretensje, a kto? LEBRY I ICH L-4 nic nie pasuje haha ludzie bez ambicji, gdybym miał tak bardzo źle to bym odszedł ze służby, a nie na forum płakał jak dzieci, ale co się spodziewać po takich jak nawet w wojsku nie byli hihi na koniec płaczcie dalej.(24-11-2021, 20:46 )770214 napisał(a):(24-11-2021, 19:04 )Oficer napisał(a):(24-11-2021, 14:31 )Wróblik napisał(a): Również mam takie zdanie.
KOLEDZY W POLICJI JUŻ WYPŁACANO JAK ZWAŁ TAK ZWAŁ NAGRODY - PREMIE PO 4 TYS BRUTTO, CI CO BYLI NA CHOROBOWYM OKRES OD WRZEŚNIA NIC NIE DOSTALI. WIEM OD KOLEGI POLICJANTA. WIEC W SW TEŻ TAK ZROBIĄ. CI CO BYLI NA L4 W TYM ROKU NIC NIE DOSTANĄ.
[/quote
Wiecznie narzekacie ale premie po 4 tys by się wzięło co ? Jak tak mocno jesteście obrażeni na związki ...to miejcie jaja i odmówcie premii!!
Piszecie że karpiowe należą się wszystkim....A według mnie właśnie takie lebry....co po pół roku chorują....nie powinni dostać ani złamanego grosza....(wyjątek to operacja bądź dluga rehabilitacja po wypadku) ....Reszta ściemniaczy na psyche....Wypad z baru
Święta racja kolegi Zawsze narzekają ci co chodzili na L-4
Nigdy nie byłem na L4 i pracuję w SW 16 lat, a w sumie 30 lat pracy i drodzy koledzy mogę coś powiedzieć o pracy w SW i cywilu. W SW kompletnie nie szanują się pracownika, bez kolegów i rodziny nie awansujesz i nic nie zalatwisz. Już nie będę tu pisał o łamaniu kodeksu pracy. Szanuję wasz wybór, że podoba wam się w tej służbie ale każdy ma prawo w wolnym kraju do swojej opinii i walki o swój byt jeśli myśli, że gdzieś jest mu źle. Za takie głosy,, jeśli nie podoba się w służbie to się zwolnij,, mój dyrektor w cywilu zwolnił kierownika nie pracownika. Dyrektor stwierdził, że pracownik ma prawo wypowiedzieć się, a on wtedy może zrobić coś aby polepszyć warunku dla pracowników.