25-11-2021, 18:29
(25-11-2021, 18:11 )Administrator napisał(a):widzę wyraźnie źródło artykułu i właśnie o tym pisałem że każdy zainteresowany przeczyta sobie artykuł na stronie sw. Po co wklejać na stronie związkowej...Nawet nie na miejscu jest wklejanie przez Państwa tych treści. No ale fajnie to wygląda na tle artykułów o zakupie sprzętu na siłownię gdy w tym czasie ludzie martwią się o przyszłość. A łapanie za słówka i unikanie merytorycznych odpowiedzi w postach jest bardzo powierzchowne, ale coż...ostatnio dużo powierzchowności w waszych wypowiedziach. Zamiast tego, proszę się postarać o konkretne wyjaśnienie celu przekształcenia jednostek...jasnych i przejrzystych informacji z Ministerstwa.(25-11-2021, 16:36 )Szef wszystkich szefów napisał(a): https://nszzfipw.org.pl/nagrody-dla-funk...ennej.html
Każdy w miarę inteligetny człowiek potrafi sam wejść na stronę SW i przeczytać co Pan Dyrektor ma nam do zaoferowania. Naprawdę wklejanie tego na stronę związkową i przypisywanie sobie zasług jest co najmniej słabe. Nasze związku nie zrobiły do tej pory nic czym mogły by się pochwalić i myślę że większość jest tego zdania. Gdybyście naprawdę zaczęli działać to myślę że wasze środki i siły byłyby o wiele większe. Panowie i Panie, juz nawet zarząd zrozumiał że nie musi się z wami liczyć.
No właśnie widzę, że Pan do tych "w miarę inteligentnych" nie należy, skoro nie widzi Pan podanego źródła artykułu, który został zamieszczony na stronie NSZZ Funkcjonariuszy i Pracowników więziennictwa. Kolejna sprawa, to proszę wskazać, w którym miejscu jest przypisanie sobie zasług? Pisze Pan bzdury, które są w pańskiej wyobraźni, a z tym "myśleniem" to proszę nie przesadzać.