27-11-2021, 15:33
A ja troszkę z innej beczki ale temat jak najbardziej na czasie. Mianowicie proszę o podanie liczby wakatów w naszej formacji na ten mimnet oraz w marcu kwietniu 2022 roku znów się o to zwrócę. W mojej jednostce a nie jest mała, jakieś około co najmniej 10% fszy na wczoraj złożyło raport o zwolnienie w związku ze chęcią przejscia na emke. Przełożeni na każdym szczeblu nic nie robią aby na ich miejsce ktoś był kto kolwiek, nie wspomnę o poważnym argumencie zatrzymania starych. Nie ma. Chętnych do pracy w tej formacji a jak już są to po 1 miesiacu albo 2 jak weźmie druga pensje to odchodza. Za chwilę nie będzie komu robic a już się pełni służbę na kilku stanowiskach. Kto będzie uczył młodych jak nie będzie na to czasu i nie będzie kim. Wiem liczy się sztuka jasne ale to będzie sztuka SW bez jakiejkolwiek jakości, poziomu. Pokończą te uczelnie teoretycy oficerowie, chorąży, a przy pierwszym pocięciu będzie kupa.
Góra bez żadnych konsekwencji niszczy formacje ale w sumie skoro DG mówi, że może odejść te 5000 tys fszy którzy nabyli prawa, widocznie ten Pan ma jakiś pomysł na zachęcenie do przyjścia nowych. Może jest tak że nie ma i dlatego przekształcają ZK w oz aby mieć tania siłę robacza a przy okazji oszczędności bo tylu kierowników to nie będzie już potrzebnych.
Góra bez żadnych konsekwencji niszczy formacje ale w sumie skoro DG mówi, że może odejść te 5000 tys fszy którzy nabyli prawa, widocznie ten Pan ma jakiś pomysł na zachęcenie do przyjścia nowych. Może jest tak że nie ma i dlatego przekształcają ZK w oz aby mieć tania siłę robacza a przy okazji oszczędności bo tylu kierowników to nie będzie już potrzebnych.