05-12-2021, 23:19
(04-12-2021, 23:24 )SuperMan napisał(a):Byłam w tym sw i służyłam i musiałam jak inni zaliczać sprawnościowe. Żenada nie za sam pomysł ale jak się to wszystko odbywało. Mam odniesienie co było w sw a co jest w woju. 2/3 SW poległo by na drążku lub pompkach. W sw bez praw emerytalnych do 2020. Włącz myślenie a nie ortografię.(04-12-2021, 14:20 )prawie napisał(a): Zapraszam niezdecydowanych do przejścia do wojska wszystkim płaczkom i mamyjom dla których za kasę np na święta dali by się pokroić. U nas bez walki mamy wszystko. Co roku podwyżka a i socjal to dwa lata świetlne przed sw. Zapraszam tylko jest jeden problem to testy sprawnościowe. W wojsku nie ma ciskania piłki lekarskiej, skoku w górę, koperty i wahadła o skłonach nie wspomnę. Wiem że mimo wszystko my zrobiliśmy dobrze idąc z tej formacji do wojska.
Albo byles w wojsku 30 lat temu, albo wogole nie masz pojecia o czym piszesz.. czasy sie troszke zmienily jesli chodzi o poeniadze w wojsku.. zwlaszcza przy odejsciu na emke.. a daliby pisze sie razem