10-12-2021, 18:19
(10-12-2021, 11:35 )Szczery napisał(a):(09-12-2021, 22:12 )Stefek napisał(a):(09-12-2021, 20:24 )Szczery napisał(a):A z Ciebie nie będą dumni. Bo jesteś zwykłym pieniaczem no i oczywiście jeszcze jesteś najmądrzejszy. Skąd się tacy biorą? Chyba mamusia i tatuś za niego wszystko robili i dlatego taki mądry (czytaj głupiomądry).(09-12-2021, 15:10 )SZEREGOWY1 napisał(a):(08-12-2021, 20:18 )TomaszBiałystok napisał(a): [quote="SWOK" pid='11644' dateline='1638979781']
Witam. W sprawie szczepień. Ja się zaszczepiłem. Wybrałem taki zawód to jestem świadomy też obowiązków. Przecież każdy ma wybór czy to jest to co chce robić. Ja jestem zadowolony. Na rynku pracy u prywatnego practically nie ma kokosów i też szacunku jaki każdy by chciał mieć. I emerytura po 65 latach, a wygania cały czas duże. czasem nie szanujemy tego co mamy.
Wolny wybór o to właśnie to Rezolucja nr 2361 Rady Europejskiej
7.3.1 zapewnienia, że obywatele są poinformowani, że szczepienia NIE są obowiązkowe i że nikt nie jest naciskany politycznie, społecznie lub w inny sposób, aby się zaszczepić, jeśli nie chcą tego zrobić samodzielnie;
7.3.2 zadbać o to, aby nikt nie był dyskryminowany za brak szczepienia, z powodu potencjalnego zagrożenia dla zdrowia lub z powodu braku chęci szczepienia;
Co za JEŁOP, masz dzieci!? pewnie nie masz bo po co, posiadanie dzieci też nie jest obowiązkowe !!! ale jak masz to szczepienia dla dzieci, (noworodki, niemowlaki) są obowiązkowe, ale Ty nie szczep !!!
Ja pier...le, dla mnie nie chcesz się szczepić WON, do pracy do cywila !!!
Ja właśnie z roboty przyniosłem TO GÓWNO do domu, żona i dzieciaczki podłapały bo jeden z drugim się NIE SZCZEPI bo nie !!! złodzieje też nie wszyscy zaszczepieni !!!
No patrzcie go...
Pewnie jesteś zaszczepiony i chodzisz podczas służby w maseczce , a i tak się zaraziłeś.
Normalnie w czepku urodzony.
Może przyjmij jeszcze z 5 dawek to może się nie zarazisz...
A no i byłbym zapomniał ....myj ręce w gorzale bo to też pomaga . Trzymaj dystans i z nikim nie rozmawiaj. Dyrektor i kierownik będą z Ciebie dumni.
Zmień sobie pampersa bo nie jesteś sobą. I rób wszystko co Ci każą niewolniku bez pomysłu na życie.
Ludzie jak owce idą za tłumem, często nie myślą co będzie za jakiś czas... Ej zaszczepiłeś się? To ja też się zaszczepię bo będą mnie wytykać palcami. Albo najlepsze jest to: "ja się muszę zaszczepić bo jadę na wycieczkę za granicę". Nie po to by sie uchronić przed wirusem tylko by bez problemów wyjechać na urlop, dla mnie to niepojęte! Ciekawe czy jak chcieliby wam "szczepionym" zrobić tatuaż na czole dajmy na to z napisem CZEKAM NA 3 DAWKĘ to zgodzilibyście się prawda? Niedługo będą wam dodatki vovidowe dadzą żebyście tylko przyjęli kolejne dawki. Powodzonka!