13-12-2021, 17:39
(13-12-2021, 9:24 )anton napisał(a):(12-12-2021, 21:30 )Prison_Officer napisał(a):(11-12-2021, 23:11 )diablo111133@wp.pl napisał(a): Z tego co wiadomo cz czy okręgi i dyrektor nie może zmusić nas do szczepień . Covid nie jest wpisany w rejestr szczepień obowiązkowych . Jak nas zmusza to kto weźmie za to odpowiedzialność . Każdy umywa ręce dlatego trzeba zadziałać że w razie nop wśród f-szy odpowiedzialność karną ponosi dyrektor okręg Warszawa i pseudo minister Niedzielski .kara więzienia za każdy uszczerbek na zdrowiu każdego funkcjonariusza . Dla mnie to jest nie pojęte by zmuszać osoby do wstrzykiwania sobie czegoś bez stosownych badań i który nie działa bo chorują obie strony.
Ja nie jestem antyszczepionkowcem. JA nie chcę się po prostu się szczepić na covida teraz. To że nie jem słodkiego oznacza że jestem na diecie czy dbam o zdrowie? Nigdy nikomu nie powiedziałem, żeby ktoś się szczepił albo nie, nie wychodzę na ulicę i nie protestuje przeciwko sczepieniom.
Polecam poswiecic trochę czasu a nie mówić że argumentem jest to co mowia w TV. Narodowy instytut zdrowia publicznego tam znajdziesz informacje ze w okresie od 27.12.2020 do 31.10.2021 roku było 15 972 nopów w tym wiele zgonów, porażeń kończyć, udarów itd. Tylko i aż 16 tys przypadków!!! A ilu nie zostało zgloszonych, zarejestrowanych.