13-12-2021, 17:44
(12-12-2021, 22:27 )jasiu-83 napisał(a):(12-12-2021, 17:57 )jasiu-83 napisał(a):(11-12-2021, 23:11 )diablo111133@wp.pl napisał(a): Z tego co wiadomo cz czy okręgi i dyrektor nie może zmusić nas do szczepień . Covid nie jest wpisany w rejestr szczepień obowiązkowych . Jak nas zmusza to kto weźmie za to odpowiedzialność . Każdy umywa ręce dlatego trzeba zadziałać że w razie nop wśród f-szy odpowiedzialność karną ponosi dyrektor okręg Warszawa i pseudo minister Niedzielski .kara więzienia za każdy uszczerbek na zdrowiu każdego funkcjonariusza . Dla mnie to jest nie pojęte by zmuszać osoby do wstrzykiwania sobie czegoś bez stosownych badań i który nie działa bo chorują obie strony.
Abstrahując od reszty twojego posta to może wytłumacz mi jaki preparat masz tu nieprzebadany?
W tym momencie gdy ludzie na świecie przyjęli kilka milionów dawek to chyba już dość dobrze wiemy że jest bezpieczny? Jeśli to cię nie przekonuje to ja nie wiem, może poczekaj aż na fejsie napiszą że bezpieczna?
EDIT: Kilkaset milionów miało być ale słownik zeżarł.
Na tyle bezpieczny, że na stornie narodowy instytu zdrowia publicznego jest raport za okres od 27.12.2020 roku do 31.10.2021 roku a w nim 15 972 nopów!!! W tym zgodny, udary, porażenia kończyć po przyjęciu tego bezpiecznego preparatu!!! To jest argument, fakt, dowód a nie twoje prywatne zdanie bo ileś mln ludzi dało sobie to wbić.