14-12-2021, 12:09
(14-12-2021, 9:31 )Prison_Officer napisał(a):(13-12-2021, 17:25 )Czarodziej napisał(a):(13-12-2021, 9:24 )anton napisał(a):----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------(12-12-2021, 21:30 )Prison_Officer napisał(a):(11-12-2021, 23:11 )diablo111133@wp.pl napisał(a): Z tego co wiadomo cz czy okręgi i dyrektor nie może zmusić nas do szczepień . Covid nie jest wpisany w rejestr szczepień obowiązkowych . Jak nas zmusza to kto weźmie za to odpowiedzialność . Każdy umywa ręce dlatego trzeba zadziałać że w razie nop wśród f-szy odpowiedzialność karną ponosi dyrektor okręg Warszawa i pseudo minister Niedzielski .kara więzienia za każdy uszczerbek na zdrowiu każdego funkcjonariusza . Dla mnie to jest nie pojęte by zmuszać osoby do wstrzykiwania sobie czegoś bez stosownych badań i który nie działa bo chorują obie strony.
Ja nie jestem antyszczepionkowcem. JA nie chcę się po prostu się szczepić na covida teraz. To że nie jem słodkiego oznacza że jestem na diecie czy dbam o zdrowie? Nigdy nikomu nie powiedziałem, żeby ktoś się szczepił albo nie, nie wychodzę na ulicę i nie protestuje przeciwko sczepieniom.
https://nszzfipw.org.pl/szczepienia-dla-...nacza.html
Każdy z nas wie jakie ma "obowiązki" wynikające z ustawy i innych rozporządzeń.
Wytłumaczcie mi dlaczego w tragicznej sytuacji w jakiej dziś jest SW, jeśli chodzi o nabór nowej kadry. Wprowadzają takie "dobrowolne przymusy'.
Jeszcze jedna kwestia mnie frasuje ale tę wytłuszczę:
Skoro medycy wlewają w ciała 3 i 4 dawkę bo szczepienie nie działa, dlaczego usilnie wymuszają na innych tę pierwszą!
Może dlatego, że 9 na 10 zgonów to osoby będące zakażone wirusem SarSCov2?
A i pamiętaj, że Justyna spaliła sprzęgło więc jak coś to jest zrzutka i możesz się dołożyć.
Źle się wyraziłem. 9 na 10 zgonów osób zakażonych koronawirusem było nie zaszczepionych.