19-12-2021, 23:24
(19-12-2021, 19:04 )konradissimus napisał(a):(18-12-2021, 18:25 )Szczęśliwy napisał(a):(18-12-2021, 15:45 )Funkcjonariusz11 napisał(a): Mam pytanie. Kiedy w końcu związki zawodowe zrobią referendum w zakładach karnych w sprawie strajku generalnego?? Panowie Przewodniczący, czas wziąć się za nieudolnych przełożonych i rozliczyć ich za zapaść w Służbie Więziennej. Niech Wam wysoka premia nie zamydli oczu.STRAJKU GENERALNEGO HAHAHA jaki z ciebie łeb, a może nie dostałeś nagrody ponieważ leczyłeś się na głowę to mi przykro ale masz pecha. Ludzie zobaczcie ilu na tym forum to flustraci PORAŻKA!!!! Od lutego będzie akcja kiedy płacą 13 hihi kiedy będą podwyżki hihi zrobili nas w konia hihi I TAK NA OKRĄGŁO wieczne nie zadowolenie w SW i zapewne w prywatnym życiu mają. Zwolnij się jeden z drugim i idź do innej pracy i pędź wiecznie narzekający Polaczku.
Daj od siebie odpocząć łbie. Prosimy ))
Drogi kolego który wyzywa mnie od ,,łba,, Premię dostałem i to bardzo wysoką, podejrzewam, że Ty takiej nie dostałeś. Pracuję w SW 15 lat i ani razu nie byłem na L4 , to też dla Twojej wiadomości. Żyję w wolnym i jak na razie demokratycznym kraju i mam prawo się wypowiedzieć i Twoje małostkowe i mało inteligentne docinki możesz zostawić dla swoich kolegów którzy mniemam, że są tak samo inteligentni jak Ty. Jeśli tak bardzo podoba Ci się to co robią przełożeni w służbie to Twoja sprawa i masz prawo inteligentnie się wypowiedzieć, a wtedy będę szanował Twoją opinię. Wracając do sprawy. Nie podoba mi się jak przełożeni traktują podwładnych jak i również decyzję które podejmują bez wiedzy związków. Jeśli potrafią zaskoczyć nas z takimi decyzjami jak ostatnio to i Ty drogi forumowiczu nie powinieneś czuć się bezpiecznie bo za chwilę Ciebie spotka coś nieprzewidywalnego.