20-12-2021, 9:13
(20-12-2021, 8:29 )Administrator napisał(a):(19-12-2021, 23:11 )Robin Łoodź napisał(a):(19-12-2021, 17:04 )szfager napisał(a):(19-12-2021, 17:00 )Administrator napisał(a):w porządku ale nie jestem zdania, że są to sprawy indywidualne bo ci ludzie nas reprezentują a to pokazuje jak reprezentują, mimo wszystko pozdrawiam(19-12-2021, 11:15 )szfager napisał(a): Panie Administratorze czy jestem na cenzurowanym ? Czyżby zadziałali w tej sprawie działacze związkowi? Jeśli nie to proszę upublicznić na forum moje wpisy, chyba że naruszyłem regulamin ?
Prawda Was drodzy Panowie związkowcy boli.
Nie naruszył Pan regulaminu. Uważam jednak, że tego typu sprawy powinny być rozwiązywane w Waszym gronie (Zarządzie). Są to sprawy indywidualne, nie dotyczące pozostałych osób, dlatego skorzystałem z pkt. 8 regulaminu.
Forum bardzo upolitycznione. Administrator wyznaje zasadę że kruk krukowi oka nie wykole więc żadne niewygodne wpisy dla naszych przedstawicieli się tutaj nie ukażą. Zwyczajnie boicie się krytyki. Jesteście przyspawani do stołków i boicie się ewentualnych powrotów do jednostek. Ten wpis także się nie ukaże, ale to całkiem zrozumiałe ponieważ dotyka on również Administratora.
Na szczęście istnieją inne fora bez cenzury politycznej.
Pozdrawiam
Co do krytyki, to chyba nikt jej nie lubi? Nie wiem od jakiego czasu czyta Pan wpisy na tym forum, ale krytyki jest tu dosyć sporo, więc można się cofnąć i wyciągnąć samemu wnioski. Uważam osobiście, że krytyka jest potrzebna, a nawet niezbędna do działalności związkowej. Uwierzy mi Pan na słowo, że gdyby działacze związkowi byli tacy strachliwi jak Pan myśli, to by nie byli działaczami.