21-12-2021, 10:25
(21-12-2021, 8:59 )SuperMan napisał(a):(20-12-2021, 18:25 )Człowiek z lasu napisał(a):(20-12-2021, 18:05 )Administrator napisał(a):(20-12-2021, 15:47 )SuperMan napisał(a): Cieszcie sie nagrodami poki mozecie.. kasy za nadgodziny nie zobaczycie juz nigdy tak jak normalnych dodatkow sluzbowych, dodatky na odejscie na emke albo awansow. Ciekawe czy szanowny administrator znow skasuje moj niewygodny wpis przypominajacy.. skopiuje sobie i bede wklejal do czasu az nie zostanie opublikowany.
Chyba się Panu fora pomyliły, ponieważ nie wstrzymywałem (przynajmniej przez ostatni rok) Pana wpisów.
Może pod 5cioma innymi nickami był ten Pan, już kiedyś była taki co pisał non stop bajo bajo :-)
Czasem szukam swoich postow aby zobaczyc czy i co takie madre glowy m.in jak kosmita z Borneo bajo bajo ustosunkuje sie do mojej wypowiedzi a tu zonk brak mojej wiadomosci.. nic mi sie nie myli i widze ze inni rowniez narzekaja czasem na brak pojawiania sie ich wiadomosci na forum..
I wlasnie najlepsza czesc - nikt nie przyznal racji o kase za nadgodziny dodatki itd tylko piana ze zwrocilem uwage administratorowi na brak moich wiadomosci. Niektorym faktycznie trzeba napisac bajo bajo i olac was.
Jeszcze raz Panu odpowiem. Przez ostatni rok, ani jeden Pana wpis o nicku "SuperMan" nie został zablokowany.