21-12-2021, 18:13
(20-12-2021, 17:28 )Kamil napisał(a): Dziękuję za doping. Ja tobie natomiast życzę abyś wytrzymał trochę więcej niż 15 lat bo za tą emeryturę nie wyżyjesz, no chyba że lubisz chleb i wodę. Życzę Ci tego dlatego bo idąc po 15 latach emkę będziesz musiał iść do prywaciarza o którego długo nie zagrzejesz miejsca jeśli będziesz się tak często " luzowal" tych swoich "kolegów" poznasz jak Ci się noga podwinie i w oczy będą mówić że jest im Ciebie szkoda a za plecami będą pękać z satysfakcji.
Za rok mam 20 lat, a nie 15 więc taka mała różnica to raz, dwa to chyba logiczne, że coś będzie trzeba robić na emeryturze, chociaż by dlatego żeby nie "dziadzieć" w wieku 40 lat, po trzecie często gęsto w sezonie jesienno zimowym robię u prywaciarza i jak co roku jest bardzo zły, że zaczyna się wiosna, lato i robię sobie przerwę u niego na ten okres, więc chyba nie jest tak źle jak sądzisz z moim podejściem do pracy, no ale on jest bardzo w porzadku więc ja również..., po czwarte służba dyma mnie, ja dymam ją, kiedyś jak Ci jajka obrosną to skumasz i co chodzi panie plutonowy
Co mu obrośnie? Nie licz na to. Jak już zostało zauważone, to jest ten z kompleksem.