21-12-2021, 18:45
(21-12-2021, 7:26 )konradissimus napisał(a):(20-12-2021, 14:46 )sierżant sztabowy napisał(a):(20-12-2021, 13:36 )500minus napisał(a):(20-12-2021, 9:16 )konradissimus napisał(a):Tak się składa że dostałem więcej niż piszesz i nie czuję abym odjechał więc nie wrzucaj wszystkich do jednego wora a najlepiej to nie licz ludziom kasy, żyj swoim życiem, pozdro...(19-12-2021, 21:19 )frustrat napisał(a): Nie mogę zrozumieć tych którzy się jaraja tymi nagrodami ,też dostałem ale do brzegu wspomnicie mnie jeszcze , że za tymi nagrodami kryje się pewnie drugie dno coś dali ale coś zabiorą podwójnie , nikt już nie pamięta z was co zabrali w tym roku ? Dodatek na odejście likwidacja ozetow ,zawieszanie , likwidacja inspektoratów , na czym się zatrzymają ? Zrobią co chcą bo wiedzą że jako grupa nic nie zrobimy , wystarczy że podziela ludzi i tyle soryy ale uważam że ludzie w tej służbie w dużej części niemaja charakteru i jaj , szkoda słów jak tymi nagrodami podzielili ludzi no ale o to im chodziło ...
Dokładnie tak jak piszesz, a z tego co czytam to najbardziej odjechali ci co dostali. Tak jak ktoś tu napisał, 4-5tyś. czy to naprawdę są takie pieniądze, że ludzie zwariowali ze szczęścia? Tyle mam z dodatkowej pracy miesięcznie i wcale nie uważam, że to jakaś wielka kwota. Ot na waciki.
Dokładnie. Ja tez dostałem duza wiecej i nie odjechałem. I jak kolega wyżej napisał przestań komuś kase liczyć!
Bravo Ty, medal chcesz czy pochwałkę od starego? Przeczytaj co napisano, zastanów się, przemyśl, wtedy komentuj, bo widzę, że polotu brakuje.
Od starego. Haha. Za chwile mam 25 lat munduru i spadam stąd.