21-12-2021, 22:49
(21-12-2021, 12:38 )Kamil napisał(a): Za rok mam 20 lat, a nie 15 więc taka mała różnica to raz, dwa to chyba logiczne, że coś będzie trzeba robić na emeryturze, chociaż by dlatego żeby nie "dziadzieć" w wieku 40 lat, po trzecie często gęsto w sezonie jesienno zimowym robię u prywaciarza i jak co roku jest bardzo zły, że zaczyna się wiosna, lato i robię sobie przerwę u niego na ten okres, więc chyba nie jest tak źle jak sądzisz z moim podejściem do pracy, no ale on jest bardzo w porzadku więc ja również..., po czwarte służba dyma mnie, ja dymam ją, kiedyś jak Ci jajka obrosną to skumasz i co chodzi panie plutonowyTwoje otoczenie to przecież sami "koledzy" jak to sam ująłeś więc w oczy na pewno każdy ci będzie sprzyjał pracusiu. Co ci zwisa to mnie nie interesuje bo to ty lubisz obrośnięte jajka. Jelczem wywieź sobie ścięta trwawe latem u Hansa i ciesz się za zarobioną jałmużnę a ja będę się pławił w mojej niezwykle łatwo zarobionej i duzej nagrodzie na święta ?
Dziwi mnie twoje zainteresowanie męskim przyrodzeniem ale skoro lubisz to ci powiem - obrosły już dawno. To że mam nick plutonowy to nie znaczy że w takim stopniu jestem. Nie jestem pewny tych wypocin które napisałeś teraz o sobie bo najpierw piszesz ze jesteś obibokiem chodzącym na l4 a teraz piszesz ze najlepszym specjalista rozrywanym przez wszystkich w regionie. Widać że wjechało Ci ostro te 20 lat i masz rozdwojenie jaźni. Stań na komisji od razu na dwójkę bo na pewno dostaniesz. Nic straconego z tą dodatkową pracą, zimą jak odśnieżasz podwórka( bo nikt normalny Cie do niczego więcej by nie wziął) to latem możesz kosić trawniki, no chyba że to też za wiele jak na Twój stan umysłu.
To ty napisałeś, że jestem obibokiem, nikt z mojego otoczenia tak nie myśli tylko taki malutki pieniacz z internetu jak ty. Zwisa mi to i powiewa co o mnie myślisz, więc sie nie wysilaj. Weź sobie z tydzień wolnego, wyluzujesz się, a na dodatek znajdziesz cza żeby wydać tą fortunę o którą się tak spinasz jak plandeka na Jelczu. Trzymaj się, bądź zawsze gotowy i odbieraj telefony, takich ludzi nam właśnie w tej służbie trzeba haha...