04-01-2022, 13:29
(04-01-2022, 10:00 )Funkcjonariusz11 napisał(a):(03-01-2022, 22:59 )konradissimus napisał(a):(03-01-2022, 19:20 )piotr-k-19 napisał(a): [quote="sierżant sztabowy" pid='12155' dateline='1641214371']
Jeżeli chodzi o reorganizacje jednostek to pełnię służbę od kilkunastu lat w ZK typu półotwartego, od nie dawna jesteśmy OZ-tem AŚ. Teraz po kilku dziesięciu lat istnienia ZK próbuje sie nam udowodnic jak mamy pracowac i im sie nic nie podoba! Już nie wspomnę o wymianie kadry, z półotworka f-sze z kilkunastym stażem przechodza do AŚ gdzie praca w DO wyglada zupełnie inaczej, wiec nie wiem czemu to ma służyć ze nie daja spokojnie popracować. W związku z powyższym nie wiem czy CZ prowadzi jakies statystyki odejsc ze sluzby po reorganizacji ale ode mnie z jednostki odchodzi nagle 2 dowódców i 9 starszych oddziałowych!!! Kolejne osoby mysla o odejsciu! bo już nawet nie jesteśmy pewni ze pozwoli sie nam spokojnie popracowac u siebie w jednostce. Nie wiem co sie chce nam udowodnić. Wielkie Gratulacje dla decydentów ze zniszczyli SW w tak krótkim czasie.
Oj widzę, że półotworki boją się prawdziwej służby w Aresztach
Aaaa to prawdziwa służba jest w AŚ, dobrze wiedzieć. Następny inteligentny się znalazł. Rozumiem, że te AŚ co stają się ozetami to już tam nie służą prawdziwi twardziele? Weź człowieku zastanów się trochę, zresztą chyba daremny trud.
Lubię czytać jak prześcigacie w jakiej jednostce gorzej się pracuję, kłucicie się o byle co, a podstawieni ludzie przez CZSW wypisują bzdury na tym forum. Zamiast być razem to jesteśmy osobno i robią sobie z nami co chcą. Słuchacie przełożonych, dyrektorów, a oni i tak nas mają gdzieś bo dostaną swoje na odejście i krzywdy nikt im nie zrobi, a my robole tylko do roboty za miskę ryżu tak jak wam powiedziała pewna osoba na którą tak chętnie głosowaliście parę lat temu.
[/quote
Prawda, dyrektorzy faktycznie szaraków mają w...a i fachowość u nich żadna