05-01-2022, 7:40
(04-01-2022, 15:35 )Kamil napisał(a): Haha widzę sflustrowanego człowieczka który w życiu sam nie umie sobie poradzić, ale wyobraź sobie że nie będę pluł jadem do ciebie nie warto tylko wyobraź sobie że z charakterystyką nie trafiłeś ojjjjj pomyliłeś się i to naprawdę dużo. Zacznij dbać o siebie idź w życie na sportowo to zaczniesz być szczęśliwy i nie patrz na ludzi przez pryzmat samego Siebie. Ps. Praca uszlachetnia więc zabierz się za nią to myśli oczyścisz.Chłopaku szkoda mi ciebie więc dalej pisz te wypociny i narzekaj jak ciężko, a pośmiewisko z siebie?? Nie nie robię zobacz jak drażni cię uśmiechnięty człowiek, a nie wiecznie narzekający Facet któremu nic nie wychodzi. W życiu trzeba mieć pozytywne myślenie, ale nie będę Ci tego tłumaczył bo szurasz zapewne butami jak idziesz i pod nosem coś mamrotasz haha. U mnie w jednostce dużo takich baranków chodzi hihi
Ciekawe czy gdybyś nie był anonimowy to dalej byś robił z siebie takie pośmiewisko na tym forum. Czasami ludzie w internecie nie są sobą, grają bohaterów, milionerów, a czasami dla odmiany lubią robić z siebie dęb*li. Ja się obawiam, że ty jesteś sobą, współczuję.