18-01-2022, 16:06
(18-01-2022, 9:03 )Wróblik napisał(a):NIE ŁAP ZA SŁOWKA MĄDRALO. JAK CI TO PRZESZKADZA TO NAPISZĘ ,ŻE ODSZEDLEM . ZADOWOLONY TERAZ JESTEŚ???(17-01-2022, 21:14 )bolo napisał(a):ODESZŁEM......po takich oficerach to Piłsudski wsiadał na swoją Kasztankę(17-01-2022, 16:09 )Prison_Officer napisał(a):NA EMERYTURĘ NIE ODCHODZE TYLKO JUŻ ODESZŁEM DAWNO .TO TY MASZ PROBLEM ZE ZROZUMIENIEM LOGICZNYM PISANEGO SŁOWA I ZE SWOIM JAK TO OKREŚLIŁEŚ POZIOMEM INTELIGENCJI. KOŃCZĘ JUŻ TĄ JAŁOWĄ GADKE Z TOBĄ.(17-01-2022, 10:22 )bolo napisał(a):(16-01-2022, 13:51 )Prison_Officer napisał(a): Tu nie chodzi o to kogo będzie na wierzchu.OFICERKU TY NAPRAWDĘ JESTEŚ PUSTY JAK BĘBEN ROLLINGSTONESÓW . AŻ DZIW BIERZE ,ŻE NIE UMIESZ CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM?????
Skoro piszesz, że dostałeś mniej niż wynika z ostatniej pensji, to wytłumacz proszę skąd niższa kwota, bo argument "zabierają" to żadne wytłumaczenie niższej kwoty.
A ty umiesz coś poza obrażaniem?
Chyba nie za bardzo znajdujesz argumenty do dyskusji, dlatego tak się bronisz wyzywaniem. Ale cóż, nie każdy potrafi dyskutować.
Powiem szczerze, że dziwi mnie trochę twój poziom inteligencji. Odchodzisz na emeryturę, obecnie masz znacznie mniej kasy na wypłatę i nawet nie wiesz dlaczego.