27-01-2022, 21:23
(27-01-2022, 13:11 )Benek Genek napisał(a):(26-01-2022, 19:49 )Mirosław Klose napisał(a):Ja słyszałem, że jest na kwarantannie to chyba lepiej bo 100% za L4 +urlop , może zamiast Caryca lepiej by było Lisica , awans dostanie bo przecież Blender też odchodzi to co mu zależy i tak jak ktoś o nim mówi to nie słyszę inaczej jak kłamca, oszust, krętacz...(26-01-2022, 14:17 )szfager napisał(a): Info z dwójki, Caryca wysłana na urlop i bidulka zachorowała , każdy grosz się liczy za urlop zapłacą, ciekawe czy policzą od podpułkownika czy pułkownika ? Bo 8 luty niedługo OBSERWUJEMY czy władze będą bezczelne i awans na pułkownika dadzą mimo tylu nieprawidłowości?
Info z jedynki, ponoć jeszcze niepokornym nie poprzedłużała zgód na dodatkowe zatrudnienie ot taki mobbingowy prezent na odejście ale chyba to w awansie nie przeszkodzi?
To dobry temat dla związków Panie Jarku, można by sprawdzić ile zgód przedłużono a ile nie i dla czego?
Zachorowała ? No patrzcie ....może klamkę od pokoju otwierała nosem bo rękawiczek na sprawowanych rączkach nie miała ..no i covidek przez nozdrza się przedostał. Trzeba jakieś postępowanie stworzyć i wyjaśnić ten nieszczęśliwy wypadek .
A jeśli chodzi o zezwolenie na podjęcie zajęcia zarobkowego po za służbą też słyszałem od kumpeli z jedynki, że nie wyraziła zgód oczywiście tylko niepokornym, ktoś powinien zrobić z tym porządek puki Dama jeszcze w służbie i tu myślę, że masz rację związek powinien szybko zadziałać i wysłać odpowiednie pismo gdzie trzeba żeby pomóc Pani w awansie, czas ucieka działajcie Związkowcy!
Admine daj te wpisy na górze bo związkowcy mogą przegapić i może się ktoś potwierdzi we. newsy ?