28-01-2022, 20:03
(28-01-2022, 17:27 )Człowiek z lasu napisał(a):DOKŁADNIE MOJE ZDROWIE, MÓJ WYBÓR. KTO CHCE NIECH SIĘ PODDAJE EKSPERYMENTOM(28-01-2022, 8:31 )Funkcjonariusz777 napisał(a):(27-01-2022, 14:24 )Prison_Officer napisał(a):(27-01-2022, 6:00 )Człowiek z lasu napisał(a):(26-01-2022, 17:17 )szpaq napisał(a): Jakie dodatki covidowe ? z dniem 1 stycznia 2022 r. w Służbie Więziennej skończyła się pandemia SARS CoV-2 !!!
Dodatkow srovidowych nie zobaczysz, ale wpadli na pomysł by f-sz niezaszczepiony był odizolowany od tego, który szczepionkę łyknął, niedlugo zaczną traktować f-szy bez szczepionki jak zombie, kur.. co za czasy :/
Jeśli dojdzie do takiej sytuacji to będzie to strzał w kolano dla SW bo już nie ma komu robić, są takie braki że masakra jakaś to po pierwsze a po drugie jeśli z jakiejś przyczyny ktoś ze względu na brak przyjęcia preparatu będzie źle traktowany, gorzej od innych itd to dzis mówimy,, segregacja sanitarna,,a w Auschwitz też segregowano. Takie słowo jak rasizm też się pojawiało. Dlaczego wychodzi się z założenia że kto nie fal sobie wstrzyknac tego soku z gumijagody stanowi zagrożenie? Bo ktoś tak powiedział? Polecam poświęcić czasu trochę i zajrzec na GUS a tak można np zobaczyć że im więcej osób zapreparawanych tym większa zachorowalność w danym województwie i odwrotnie im mniej zapreparawanych tym mniej zakażeń. Kolejna sprawa udowodniona naukowo w wielu publikacjach to taka, że zapreparowani stanowią zagrożenie największe że względu na transmisję wirusa, oni zarażają zaraz po przyjęciu preparatu
Masz rację "... im więcej osób zapreparawanych tym większa zachorowalność w danym województwie i odwrotnie im mniej zapreparawanych tym mniej zakażeń.".
Sprawa jest oczywista, bo tam gdzie jest więcej zaszczepionych to ludzie chorują i zdrowieją, a tam gdzie jest mniej zaszczepionych to ludzie nie chorują, bo nie zdążą chorować tylko umierają. Taka jest prawda.
Mam nadzieję, że wzorem innych cywilizowanych krajów, u nas też będą obowiązkowe te szczepienia i kary dla niezaszczepionych, tak jak jest obecnie w Polsce w przypadku szczepionek na inne choroby, które są obowiązkowe.
Króliku doświadczalny chcesz wbijać w siebie sok z gumijagod rób to ale nie narzucaj innym tego. Kazdy ma prawo wyboru tym bardziej że te super hiper preparaty nic ci nie dały. Nadal nosisz maseczkę, nadal musisz dezynfekować ręce, trzymać dystans, pokazywać,, paszport,, być na izolacji czy kwarantannie. Co ci dał ten preparat?
Bo jednej znajomej lat 37 udar mózgu a ojcu sąsiadów zgon, także mnie nikt nie przekona że to coś dobrego ale szanuje wasz wybór, uszanujecie mój
Dla wszystkich zaszczepionych i niezaszczepionych.
Może czasami warto było by posłuchać opinii kogoś innego niż nasi politycy i lekarze z TVP. Proszę obejrzeć sobie ten film może da da niektórym coś do myślenia. Pozdrawiam
Ostatnia prosta « Wolne Media
https://wolnemedia.net/ostatnia-prosta/
A TERAZ CZEKAM NA FALE KRYTYKI. POZDRAWIAM