29-01-2022, 5:31
(27-01-2022, 21:51 )szpaq napisał(a):(26-01-2022, 21:24 )Stefek napisał(a):Nazywaj mnie jak chcesz, mam to gdzieś tak samo jak te szczepionki cudowne. Mowisz że zagrażam innym funkcjonariuszom? A czego się boisz? Przecież się zaszczepiłeś. Jesteś bezpieczny!! Bierzecie 3 dawkę i dwa dni leżycie plackiem bo drgawki czy gorączkę macie (mówię o części osob). A mam takich w dziale co 3 dawkę wzięli ale i tak covid ich poskręcał, ruszyć się nie mogą, stawy ich bolą itp. Słabo Wam pomaga ta szczepionka, ale 4 dawkę wstrzykniesz za 3 miesiące i będzie git, posłuszny obywatel, będziesz gotów na 6 falę. Zdrowia życzę mimo wszystko(26-01-2022, 17:17 )szpaq napisał(a):Rozumiem że Ty jesteś antyszczepionkowcem bo tak się unosisz? Jeśli tak to już dawno bym Cię odizolował bo zagrażasz zdrowiu innym funkcjonariuszom. Kur... co za czasy, weź się zaszczep i nie będziesz musiał płakać że niedługo zaczną Cię traktować jak zombie(26-01-2022, 1:55 )SZEREGOWY1 napisał(a):(25-01-2022, 20:57 )Janek Wojna napisał(a): Pytanie do admina. Czy w lutym możemy liczyć na dodatki tzw. Covidowe?Jakie dodatki covidowe ? z dniem 1 stycznia 2022 r. w Służbie Więziennej skończyła się pandemia SARS CoV-2 !!!
Dodatkow srovidowych nie zobaczysz, ale wpadli na pomysł by f-sz niezaszczepiony był odizolowany od tego, który szczepionkę łyknął, niedlugo zaczną traktować f-szy bez szczepionki jak zombie, kur.. co za czasy :/
Widac nie wiesz i nie chcesz sie doedukowac jak dzialaja szczepionki.