29-01-2022, 20:28
(29-01-2022, 12:33 )Robin Łoodź napisał(a):Dobre zmiany ?ale są ludzie (Trutnie),którzy są niezmienni w swoich poglądach i mają swoje zdanie i tacy zawsze są przy korycie- z zastrzeżeniem że są to poglądy i zdanie wyższych przełożonych. Myślę, że przyjdzie czas i na takich ?(28-01-2022, 19:19 )szfager napisał(a):(27-01-2022, 21:23 )Benek Genek napisał(a):(27-01-2022, 13:11 )Benek Genek napisał(a):(26-01-2022, 19:49 )Mirosław Klose napisał(a): Zachorowała ? No patrzcie ....może klamkę od pokoju otwierała nosem bo rękawiczek na sprawowanych rączkach nie miała ..no i covidek przez nozdrza się przedostał. Trzeba jakieś postępowanie stworzyć i wyjaśnić ten nieszczęśliwy wypadek .Ja słyszałem, że jest na kwarantannie to chyba lepiej bo 100% za L4 +urlop , może zamiast Caryca lepiej by było Lisica ;), awans dostanie bo przecież Blender też odchodzi to co mu zależy i tak jak ktoś o nim mówi to nie słyszę inaczej jak kłamca, oszust, krętacz...
A jeśli chodzi o zezwolenie na podjęcie zajęcia zarobkowego po za służbą też słyszałem od kumpeli z jedynki, że nie wyraziła zgód oczywiście tylko niepokornym, ktoś powinien zrobić z tym porządek puki Dama jeszcze w służbie i tu myślę, że masz rację związek powinien szybko zadziałać i wysłać odpowiednie pismo gdzie trzeba żeby pomóc Pani w awansie, czas ucieka działajcie Związkowcy!
Admine daj te wpisy na górze bo związkowcy mogą przegapić i może się ktoś potwierdzi te newsy ?
W łódzkim okręgu zmiany na samej górze. Bardzo nam przykro Panie Truteń, że układ z Blenderem traci na sile, ale spokojnie jak ciebie znam to będziesz w stanie poukładać się z każdym. Być może sam zostaniesz okręgowym. Na przykładzie Carycy widać że w łódzkim rozdają awanse na prawo i lewo.