30-01-2022, 11:56
(29-01-2022, 23:08 )Człowiek z lasu napisał(a):(29-01-2022, 13:42 )Roksanakonin napisał(a):(29-01-2022, 6:39 )Człowiek z lasu napisał(a):Współczuję Twoim rodzicom. Pewnie masz do nich żal, że zostales zaszczepiony w wieku dziecięcym na różne choroby. Pewnie gdyby oni mieli takie siano w głowie i tak rozumowaliby jak Ty teraz to może nie miałbyś możliwości wypisywania głupi bo np zmarlbys na polio albo inne dziadostwo.(28-01-2022, 21:25 )Zgred20 napisał(a):(28-01-2022, 17:27 )Człowiek z lasu napisał(a): Masz rację "... im więcej osób zapreparawanych tym większa zachorowalność w danym województwie i odwrotnie im mniej zapreparawanych tym mniej zakażeń.".
Sprawa jest oczywista, bo tam gdzie jest więcej zaszczepionych to ludzie chorują i zdrowieją, a tam gdzie jest mniej zaszczepionych to ludzie nie chorują, bo nie zdążą chorować tylko umierają. Taka jest prawda.
Mam nadzieję, że wzorem innych cywilizowanych krajów, u nas też będą obowiązkowe te szczepienia i kary dla niezaszczepionych, tak jak jest obecnie w Polsce w przypadku szczepionek na inne choroby, które są obowiązkowe.
Króliku doświadczalny chcesz wbijać w siebie sok z gumijagod rób to ale nie narzucaj innym tego. Kazdy ma prawo wyboru tym bardziej że te super hiper preparaty nic ci nie dały. Nadal nosisz maseczkę, nadal musisz dezynfekować ręce, trzymać dystans, pokazywać,, paszport,, być na izolacji czy kwarantannie. Co ci dał ten preparat?
Bo jednej znajomej lat 37 udar mózgu a ojcu sąsiadów zgon, także mnie nikt nie przekona że to coś dobrego ale szanuje wasz wybór, uszanujecie mój
Dla wszystkich zaszczepionych i niezaszczepionych.
Może czasami warto było by posłuchać opinii kogoś innego niż nasi politycy i lekarze z TVP. Proszę obejrzeć sobie ten film może da da niektórym coś do myślenia. Pozdrawiam
Ostatnia prosta « Wolne Media
https://wolnemedia.net/ostatnia-prosta/
Nie gniewaj się ale to zwykły bełkot. W taki sposób to można każdą tezę "uprawdopodobnić" (celowo unikam słowa - udowodnić) Już jeden w taki sposób i przy pomocy "najwyższej" klasy pseudospecjalistów uprawdopodabniał ....... a nie wyjaśniał przyczyny katastrofy. Gdzie dziś jest? W zamrażalniku?
Pozdrawiam uczonych.
Ale jaki bełkot? Czy cokolwiek z tego co napisałem jest wyssane z palca? Nie!!! Nic się nie zmienia po przyjęciu preparatu. Dowód to Państwowy Instytut Zdrowia i liczba Nopów, a ile jest nie zgłoszonych, kolejne to GUS, im więcej zaszczepionych tym większa zachorowalność w danym województwie. To da dane że stron rządowych nie wymyślone. Pisałem wcześniej znajoma 37 lat udar tak młoda kobieta po szczepionce a tata znajomych zmarł. Mnie nikt nie przekona ale ciągle powtarzam każdy ma prawo wyboru, dajcie go też tym którzy nie chcą się szczepić. A jeśli mam obawy a mam bo jest wielu zagranicznych i polskich naukowców którzy udowadniają swoją rację poparta badaniami i obalają narracje pandemii to ja nie będę ryzykowal przyjęciem tego preparatu.
Jeśli twoim argumentem jest obrazanie kogoś rodzicow i mnie to świadczy to o tobie i twoim poziomie jak z podstawówki,, bo twoja stara to,,.
Używaj argumentów i nie myśl że Twoje są tylko dobre. Polecam ściągnąć pseudo maseczkę a dostarczysz więcej tlenu to mózgu, aha i wbijaj sobie 3 i 4 dawke bo zaraz będzie 5 fala, 6 a potem tsunami.
Przestańcie już sie sprzeczać o te szczepienia, każdy zrobi jak chce. Mam pytanie jak tam funkcjonują u was komisje lekarskie ponieważ czas spadać na emeryture ?????????