31-01-2022, 23:02
(31-01-2022, 8:32 )Funkcjonariusz11 napisał(a):(30-01-2022, 11:56 )Oficer napisał(a):(29-01-2022, 23:08 )Człowiek z lasu napisał(a):(29-01-2022, 13:42 )Roksanakonin napisał(a):(29-01-2022, 6:39 )Człowiek z lasu napisał(a): Ale jaki bełkot? Czy cokolwiek z tego co napisałem jest wyssane z palca? Nie!!! Nic się nie zmienia po przyjęciu preparatu. Dowód to Państwowy Instytut Zdrowia i liczba Nopów, a ile jest nie zgłoszonych, kolejne to GUS, im więcej zaszczepionych tym większa zachorowalność w danym województwie. To da dane że stron rządowych nie wymyślone. Pisałem wcześniej znajoma 37 lat udar tak młoda kobieta po szczepionce a tata znajomych zmarł. Mnie nikt nie przekona ale ciągle powtarzam każdy ma prawo wyboru, dajcie go też tym którzy nie chcą się szczepić. A jeśli mam obawy a mam bo jest wielu zagranicznych i polskich naukowców którzy udowadniają swoją rację poparta badaniami i obalają narracje pandemii to ja nie będę ryzykowal przyjęciem tego preparatu.Współczuję Twoim rodzicom. Pewnie masz do nich żal, że zostales zaszczepiony w wieku dziecięcym na różne choroby. Pewnie gdyby oni mieli takie siano w głowie i tak rozumowaliby jak Ty teraz to może nie miałbyś możliwości wypisywania głupi bo np zmarlbys na polio albo inne dziadostwo.
Jeśli twoim argumentem jest obrazanie kogoś rodzicow i mnie to świadczy to o tobie i twoim poziomie jak z podstawówki,, bo twoja stara to,,.
Używaj argumentów i nie myśl że Twoje są tylko dobre. Polecam ściągnąć pseudo maseczkę a dostarczysz więcej tlenu to mózgu, aha i wbijaj sobie 3 i 4 dawke bo zaraz będzie 5 fala, 6 a potem tsunami.
Przestańcie już sie sprzeczać o te szczepienia, każdy zrobi jak chce. Mam pytanie jak tam funkcjonują u was komisje lekarskie ponieważ czas spadać na emeryture ?????????
Funkcjonują normalnie. Składasz papiery do komisji czekasz około tygodnia i już jest orzeczenie. Żona nie musiała nawet jechać na tą komisję. Tak przynajmniej mieliśmy my i około 13 osób co też odchodzili.
Ta jasne. W tydzień nawet nie jesteś w stanie obiegówki zrobić.