03-02-2022, 6:56
(02-02-2022, 22:10 )czeresnia napisał(a):(02-02-2022, 10:21 )Człowiek z lasu napisał(a):(02-02-2022, 8:21 )czeresnia napisał(a):(01-02-2022, 18:58 )konradissimus napisał(a):(01-02-2022, 6:53 )Człowiek z lasu napisał(a): Panie Administratorze proszę o podanie jeśli Pan wie na jakiej podstawie od stycznia zabrano dodatek covidowy? To było jakieś zarządzenie DG?
W całej Polsce głośno o 4 czy 5 fali, już się pogubiłem, ale w SW covid nie zaraża. Widzenia wstrzymane, osadzeni bez smaku i węchu chodzą do ambulatorium a Pani im mówi, że to przeziębieni.
W czym fsz SW jest gorszy od innych formacji? Czy my jesteśmy super bohaterami i się nie zarażamy tym śmiercionośnym wirusem A przecież już mówią, że będzie kolejny wariant i to jeszcze groźniejszy.
Pokaż mi który składnik Twojego uposażenia to był dodatek covidowy. Coś Wam się pomieszało i to grubo, dostaliście czasowe podwyższenie doddatku służbowego do końca roku 2021 czego tu nie zrozumiałeś?
CHŁOPIE Z LASU
NIE BYŁO I NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK DODATEK COVidowy.
CHŁOPIE OGARNIJ SIĘ
Chopa to sobie tam poszukaj u siebie w tej pipidowce.
Czasowy dodatek był może ty nie dostałeś chopie jak pewnie premii w grudniu ale to pewnie dlatego że główka zepsuta i czasem ci chopie.
PO PIERWSZE nie pracuje w pipidowce.
Ale pewnie nik cię zmylił.
PO DRUGIE premię w grudniu dostałem i to Poznań 6 tys.
PO TRZECIE znam cię osobiście i nie tylko ja stwierdziłem że głowę zepsuta to masz ty chłopie .
A PO CZWARTE nie unoś się tak. Jeśli wszyscy ci tłumaczą że nie było dodatku covidowego to przyjmij te argumenty i wróć do miesiąca lipiec i poczytaj wszelkie pisma to wtedy zrozumiesz jaki to był dodatek .
Powodzenia
Ale ja doskonale rozumiem i pisałem o tym, że to był dodatek czasowy, ale to co wirusek też sobie wybiera kiedy jest w jednostce, a do grudnia sobie będę w formacji SW a później już nie ? Dlaczego zawsze jest tak, że albo nasza formacja jest pomijana albo na końcu i tyle. Dlaczego nikt nie zapyta dlaczego tylko do grudnia był dodatek? Skoro tak głośno mówią o tych falach, zgonach itd
Musisz zmienić nastawienie, bo ja widzę w tym problem jak i w wielu aspektach ale jest wielu jak nie większość którzy mówią,, a dobra i tak nic się nie zmieni,, a Góra tylko liczy na naszym strachu albo że nic z niczym nigdy nie robimy.
A co do premii gratuluję i zdanie mam na temat jej podziału chociażby dlatego że uwierz mi te 6 tys to nie było dużo. Pomimo, że dostalem więcej uważam to za niesprawiedliwe, chociażby dlatego że średnia wysokość nagrod wyniosla około 11 tys a więc ty np 6 tys a kierownik 16tys i mamy średnia