03-02-2022, 19:10
(03-02-2022, 6:33 )Szczęśliwy napisał(a):(02-02-2022, 17:08 )Człowiek z lasu napisał(a):HAHAHA jaki baran, jak ktoś nie ma problemów takich jak większość w SW to jest plecakiem lub pracuje na wyższym stanowisku hihi do tego kolana ma wytarte. Mam więcej Honoru niż większość z was którzy sprzedali by się za parę złotych biedulki, kredyciki poszły w górę i Co? Do roboty a nie tylko brać bo jestem funkcjonariusz haha do tego Brak wam wojska małolaci, nie jeden z was nauczył by się co to stary i fala w wojsku była. PŁACZKI.(02-02-2022, 14:43 )Szczęśliwy napisał(a):(02-02-2022, 8:21 )czeresnia napisał(a):I jak ile razy pisałem że na tym forum jest pełno ĆWOKÓW haha te społeczeństwo to PORAŻKA wiecznie źle i mało a do tego Należy Się hihi mam w d... e hejterkow. Pozdrawiam Płaczków może wam z nieba skapnie hahah(01-02-2022, 18:58 )konradissimus napisał(a): Pokaż mi który składnik Twojego uposażenia to był dodatek covidowy. Coś Wam się pomieszało i to grubo, dostaliście czasowe podwyższenie doddatku służbowego do końca roku 2021 czego tu nie zrozumiałeś?
CHŁOPIE Z LASU
NIE BYŁO I NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK DODATEK COVidowy.
CHŁOPIE OGARNIJ SIĘ
Ty za pewne dostawałeś za wytarte kolana bądź za wagę plecaka?
Lepiej być placzkiem i zgłaszać problemy niż wozić się na cudzych plecach, mieć wytarte kolana bądź tatuśka czy mamuśkę, zazwyczaj ci właśnie jakoś nie płaczą, bo pewnie po służbie telefon to matulu z oisw czy czsw. Pamiętaj ćwoku kiedyś nepotyzm się skończy, układy a ty ciągle jak ci będą pluc w twarz to mów że to deszczyk pada.
Akurat ze złego założenia wychodzisz bo byłem w wojsku ale nie takim jak ty, że pompowales koła samolotu.