04-02-2022, 11:24
(04-02-2022, 0:09 )czeresnia napisał(a):(03-02-2022, 19:10 )Człowiek z lasu napisał(a):(03-02-2022, 6:33 )Szczęśliwy napisał(a):(02-02-2022, 17:08 )Człowiek z lasu napisał(a):HAHAHA jaki baran, jak ktoś nie ma problemów takich jak większość w SW to jest plecakiem lub pracuje na wyższym stanowisku hihi do tego kolana ma wytarte. Mam więcej Honoru niż większość z was którzy sprzedali by się za parę złotych biedulki, kredyciki poszły w górę i Co? Do roboty a nie tylko brać bo jestem funkcjonariusz haha do tego Brak wam wojska małolaci, nie jeden z was nauczył by się co to stary i fala w wojsku była. PŁACZKI.(02-02-2022, 14:43 )Szczęśliwy napisał(a): I jak ile razy pisałem że na tym forum jest pełno ĆWOKÓW haha te społeczeństwo to PORAŻKA wiecznie źle i mało a do tego Należy Się hihi mam w d... e hejterkow. Pozdrawiam Płaczków może wam z nieba skapnie hahah
Ty za pewne dostawałeś za wytarte kolana bądź za wagę plecaka?
Lepiej być placzkiem i zgłaszać problemy niż wozić się na cudzych plecach, mieć wytarte kolana bądź tatuśka czy mamuśkę, zazwyczaj ci właśnie jakoś nie płaczą, bo pewnie po służbie telefon to matulu z oisw czy czsw. Pamiętaj ćwoku kiedyś nepotyzm się skończy, układy a ty ciągle jak ci będą pluc w twarz to mów że to deszczyk pada.
Akurat ze złego założenia wychodzisz bo byłem w wojsku ale nie takim jak ty, że pompowales koła samolotu.
CHŁOPIE Z LASU POWTARZAM ŻE ZNAM CIĘ OSOBIŚCIE I NIE ODGRYWAJ BOHATERA .
SAM PRZED NIE JEDNYM KLENCZłeś
A teraz bohatera odgrywasz
Kompetencji to ci brakuje
I nie jeden strażnik który na zwyżce tyra jest bystrzejszy od ciebie
Tylko po kilku latach pracy roszczeniowość ci się włączyła
Ale kolokwialnie mówiąc nie znasz uprawnień funkcjonariuszy SW bo ciężko zapoznać się z ustawą ale wymagania większe masz niż osadzeni
Wieś się chłopie do roboty a dopiero później miej roszczenia czy pretensje
Po latach pracy jestem skory stwierdzić że największe obiboki i lesery mają największe roszczenia
Taka mała prośba pisz komentarze na trzeźwo bo nie które słowa to chyba nie,, Polska język,,. albo weź pół klonika. No tak strażnik na drzewie to mega bystre zajęcie haha, a ja po latach pracy jestem skory stwierdzić że największe nieudaczniki to synalkowie mamusi i tatusia z oisw czy czsw, wiesz o czym pisze? Ci co nie mają roszczeń to dupolizy i dupowłazy udający, że wszystko jest ok, kozaki maslaki ale spotka taki smyka na ulicy i kupa, bo w robocie odważny ale po za nią już nie ma mamusi i tatusia i w ryjek można zarobić, a mordka często czerwona bo smutki się wieczorkami topi, twoje zdrówko mordeczko moja czerwona.