06-02-2022, 11:28
(04-02-2022, 20:46 )Amarena napisał(a):W mojej zadeklarowało się 16 osób ( 15% DO) + 5 chłopaków czeka na umowy stałe i mówi służbie BB - . W okręgu nie ma już raczej czego zamykać, rekrutacji praktycznie nie ma, bo jeśli ktoś ma do wyboru służbę w Policji czy Wojsku, gdzie na starcie ma 700 - 1000 zł więcej to nie mamy o czym rozmawiać, obecnie zgłaszają się prawie wyłącznie kobiety.(04-02-2022, 14:27 )Nie plecak napisał(a): Ile u Was w jednostkach idzie osób na emkę,tak pytam bo moje pudło będzie chyba mistrzem Polski 2022 -w tym roku około 25 osób a prawie 30 na przełomie 2021/22 mówi baj baj SW i reformie SW hahaha.Pozdro z Pomorza, cywilu witaj ponownie ach...W mojej puszce w lubuskiem też ponad 20 osób. Szczęśliwie też żegnam się z SW
Jeśli będą dojeżdżać dodatkowymi obowiązkami tych którzy pozostaną, może być nieciekawie, już teraz atmosfera jest grobowa, panuje marazm i zniechęcenie, ludzie traktują służbę jak zwykłą robotę byle odwalić swoje i do domu, ale trudno się dziwić , traktują służbę w sposób jaki ona traktuje ich.
Oszukiwać na godzinach, okrajać dodatki i premię, blokować bez powodu awanse, wymyślać bzdurne i nie logiczne zarządzenia i udawać przed ministerstwem że wszystko jest pięknie i cudowne, nieprzerwane pasmo sukcesów Najważniejsze że osadzeni pracują i fundusz sprawiedliwości się napełnia, oddajemy krew, zbijamy karmniki dla ptaków i h.. wie co tam jeszcze.