11-02-2022, 10:27
(10-02-2022, 21:15 )grzyb napisał(a): Panie administrator-------------------------------------------------------------------------------------
Proszę o to by osoby będące na spotkaniu uzasadniły swoją zgodę na to wspólne stanowisko
Ja uważam to za porażkę
Jak można okresy zatrudnienia mieć uwzględniane w dodatku sluzbowym, nawet w jego oddzielnej części
Nie ma wyjaśnienia co do sposobu naliczania i przyznawania
Te podane średnie kwoty są już z cywilem czy przed jego doliczeniem?
Związki zawodowe to układ koleżeński, który swoimi działaniami pokazuje że dba tylko o interesy własne oraz włodarzy z SW.
Osobiście głosował bym nad całkowitym rozwiązaniem tej struktury i założeniu nowej świeżej.
W tej za bardzo da się odczuć stary system, zakłady rodzinno koleżeńskie "UKŁAD ZAMKNIĘTY"
Mnie osobiście przytłaczała już niesprawiedliwość, jaka dzieje się w SW, postanowiłem coś zmienić
Pamiętajcie że to wy jesteście najważniejszym ogniwem SW. Nie "gadające głowy" jak im się wydaje.
Widać już przerażenie kadry "kierowniczej", nie spodziewali się takiej lawiny odejść. Tym bardziej że nowa kadra nie przybywa do tak wspaniałej służby.
Ale jak to powiedział jeden pyszałek, poradzimy sobie bez starych, to niech sobie radzą.
Z mojej strony to tyle.
Kto zadziera z emerytami nakrywa się nogami:
Bądźcie zdrowi!!!!