12-02-2022, 20:53
(12-02-2022, 11:14 )tom napisał(a):No widzisz, jednak masz problemy ze zrozumieniem oczywistych rzeczy, które jak twierdzisz piszę ja. Są związki już nie jeden tylko dwa. A takie pitolenie o listach jest przerabiane już od wielu lat. I co? I wielkie G.(11-02-2022, 20:09 )pablopablo11@interia.pl napisał(a):(11-02-2022, 18:16 )tom napisał(a): [quote="pablopablo11@interia.pl" pid='12866'
Ja mam dorosnąć? Kpiny sobie robię? Doczytałes druga część mojej wypowiedzi? A Ty co zaproponowałes? Krzyk? Weź się zamknij w toalecie i krzycz dalej, na pewno ktoś to weźmie pod uwagę.... Wypisujesz oczywiste rzeczy i to jest przejaw Twojej dorosłości? Co zaproponowałes Ty? Nic.... Krzycz dalej w kiblu, na pewno ktoś zareaguje :)
Piszę rzeczy oczywiste, ale chyba nawet takich nie ogarniasz? Jedynym wyjściem jest sztywny strajk. Ale nie taki jak z ostatnim L4, kiedy część ludzi strajkowała, a tacy jak ty siedzieli w twoim ulubionym kiblu bo mieli sraczkę że strachu, a w grudniu cieszyli się, że dostali nagrody naszym kosztem. Strajk musi być o takim zasięgu i takiej długości, że nawet jak znajdzie się 30% łamistrajków, to po kilku tygodniach nie dadzą rady i też pójdą do psychiatry po zwolnienie. Jak potrafisz to dopowiedz sobie kto musi to zorganizować.
A jeśli tak bardzo wierzysz w nasze słońca narodu, albo w gazety to iż do swojego ulubionego kibla, tam jest taka duża słuchawka, nachyl się i bo poskarż jak ci źle. Ci dobrzy ludzie na pewno pomogą nam wszystkim, przecież im zależy tylko na dobru ludzi.
z pewnością Ty ten strajk sztywny zorganizujesz, ja napisałem o tym co realnie można zrobić a nie fantastyczne wizje których nikt nie zrealizuje..sztywny strajk..koń by się uśmiał.. gdyby ludzie byli tak skorzy do chodzenia na zwolnienia to już dawno byśmy zarabiali duzo wiecej.. dlaczego sztywny strajk a nie samospalenie 10% załóg..w sumie równie realne
Pisz więc sobie listy, może wywieś flagi, proponuję jeszcze przypiąć wstążki do mundurów, to doprowadzi rządzących do skraju wytrzymałości. Wtedy zadasz ostateczny cios: napisy kredą na więziennych murach.
[/quote]
Skoro uważasz, że nagłośnienie medialne nic nie da to cóż poradzę. Mówi się: media to IV władza.... Ale najwyraźniej nie masz pojęcia o czym napisałem . A więc zbieraj , zbierajcie, 70% funkcjonariuszy ma sztywny strajk...już się nie mogę doczekać....