16-02-2022, 19:06
(16-02-2022, 16:03 )Człowiek z lasu napisał(a):(16-02-2022, 13:27 )Funkcjonariusz11 napisał(a):(16-02-2022, 12:27 )nietakamllodafszka napisał(a):(16-02-2022, 10:18 )Administrator napisał(a):(16-02-2022, 10:05 )nietakamllodafszka napisał(a): Panie administratorze. Co z drugą transza nagród które miały być w lutym? Będą czy nie? Proste pytanie.
Środki finansowe takie, jakie były podane w propozycji Zarządu Głównego NSZZFiPW na ten cel są, lecz strona służbowa nie jest "chętna" wypłacić je na początku roku, ponieważ zgodnie z ustawą mogą one zostać wykorzystane do końca listopada 2022 roku, także wywnioskować można to, że będą opóźniać ich wypłacenie na tyle na ile to jest możliwe z powodu z jakiego możemy się domyśleć... a dokładniej mówiąc chodzi o absencję w służbie.
Dziękuję za informację. Czyli z nagród wypłacanych na nasze święto w lutym czy boże Narodzenie w grudniu zrobiły się nagrody za nie chorowanie i obecność w służbie. To ja już teraz w lutym wiem jaki kurs obrać przez resztę roku. .. Nie mam zamiaru zarazić czymkolwiek moich koleżanek i kolegów. Jak tylko złapię choćby przeziębienie idę na L4. Po to żeby oni mogli mieć 110% frekwencję (ktoś mnie na dolewach musi zastępować) i dostawali nagrodę za mnie.
Pozdrawiam cieplutko.
Kolego ja już dawno nie liczę nagród do budżetu domowego. Na opłaty mam jeść też mam za co także wolę sobię wolne zrobić i odpoczywać.
Sam fakt bycia w domu, brak kosztów dojazdu rekompensuje te nagrody
Kolezanko*
Racja, masz rację