17-02-2022, 12:49
(17-02-2022, 10:58 )konradissimus napisał(a):(17-02-2022, 8:07 )alexander napisał(a):(16-02-2022, 18:26 )Administrator napisał(a):Panie Administratorze, czy istnieje zestawienie wysłanych przez Związek pism wraz z odpowiedzią. Żebyśmy wiedzieli czy ktoś na to odpowiada.(16-02-2022, 16:38 )SZEREGOWY1 napisał(a):(16-02-2022, 12:04 )Człowiek z lasu napisał(a): Proszę wskazac w którym momencie skłamałem? Że 18 stycznia wyszło pismo a Pan pisze ze 14 lutego?Spokojnie Panowie, 14 marca będzie kolejna Uchwała Nr-31-X/2022 w sprawie stanowiska ZG.... odnośnie naszych podwyżek, każda o takiej samej treści !!! w jednej i drugiej chwale nic się nie zmienia !!!
Tylko daty się zminiły !!!
Pytanie NAJWAŻNIEJSZE ! Dlaczego w dniu 19 stycznia 2022 roku zaraz na drugi dzień ZG NSZZFiPW nie wysłał Uchwały do Ministra tylko czekał miesiąc czasu ????? Proszę mi to jakoś sensownie wytłumaczyć!!!
Bardzo przepraszam, ale trudno jest mi się powstrzymać od (złośliwego) komentarza po Pana wpisie. Przykład Pana rozumowania idealnie pokazuje to, że nie skupia się Pan na treści pism tylko np. widząc podpis pod komunikatem stwierdza, że ktoś się na coś zgadza. Skąd taki wniosek, że Uchwała z 18 stycznia została wysłana do Ministra po miesiącu? Ciągle próbuję to w jak najprostszy sposób wytłumaczyć, ale widzę, że coś tam w głowie nie iskrzy. Napiszę to jeszcze raz najprościej jak mogę. Uchwała ZG NSZZFiPW z 18 stycznia 2022 roku została wysłana do Ministra Sprawiedliwości na drugi dzień jak i również Uchwała ZG NSZZFiPW z dnia 14 lutego 2022 roku została wysłana do Ministra Sprawiedliwości dnia następnego.
Mam wrażenie, że mechanizm Waszych pism jest identyczny jak pisanie listów do św. Mikołaja.
Chyba nie powinno być to niejawne, skoro publikujecie treść pisma to opublikujcie odpowiedzi.
Proszę nie obrażać św. Mikołaja, on czasem odpisuje.
Związki piszą i wysyłają pisma choć nikt na nie w większości przypadków nie odpowiada dlatego admin nie udostępni takiego zestawienia bo po co udostępniać w połowie pustą tabelę
Interes sie kręci, admin wstawia coś na stronę więc nikt nie zarzuci związkom że nic nie robią - każdy dba o swój stołeczek
A zamiast dziesiątek pism bez odpowiedzi dogadali by się z jakąś stacją TV i pokazali Polakom jak jest prawda - to zabolałoby górę i nie pozostałoby bez odpowiedzi.
Ale po co ...