22-02-2022, 18:45
(22-02-2022, 14:46 )Prison_Officer napisał(a):(21-02-2022, 21:08 )Człowiek z lasu napisał(a):(21-02-2022, 17:40 )Prison_Officer napisał(a):(21-02-2022, 10:22 )toyboy napisał(a):(21-02-2022, 7:50 )Prison_Officer napisał(a): Wszystko można zrozumieć, ale trochę Cię poniosło z tym, że "Odchodzac z tej pracy i tak musisz iść do kolejnej".
Ludzie po 40 latach w cywilu nierzadko mają mniej, niż ty będziesz miał po 15 latach, nie mówiąc już o 25.
TYLKO JEDNO MAŁE ALE, LUDZIE PRACUJĄ A NIE PEŁNA SŁUŻBĘ.
MAJA WOLNE NIEDZIELE, A NAWET SOBOTĘ, ŚWIĘTA
NIKT ICH NIE BUDZI O 4 W NOCY, ANI O INNEJ DZIWNEJ PORZE.
NIE WSPOMNĘ JAKICH MAMY PRZEŁOŻONYCH TAM NA SAMEJ GÓRZE
Taaa z pewnością mają wolne.
Zwłaszcza pielęgniarki, lekarze, piekarze, handlowcy (np. stacje paliw), apteki, kelnerzy i ... mogę tak bez końca. Oni pracują, a nie służą, mimo to mają dokładnie tak samo jak my, albo nawet gorzej, bo rozliczanie nadgodzin w niejednej prywatnej firmie woła o pomstę do nieba.
No fakt pseudo pielęgniarki i lekarze nie mają wolnego bo im to na rękę, czerpią zyski z plandemii ale już trąbią że ta się kończy a zaczyna się kolejna związana z krzepliwością krwi, podobno zaszczepieni będą padać jak muchy.
Ty to faktycznie jesteś ... . Nie mogę niestety użyć tu określenia jakie mi ciśnie się na usta.
On po prostu wirusa nie widział, więc uważa że go nie ma. To znane podejście u niektórych osób. Ciekawe jakie ma zdanie w przedmiocie działania np. radia...bo fal radiowych też nie widzi a radio jednak odbiera...