06-03-2022, 15:43
(06-03-2022, 10:26 )Oficer napisał(a):Ja to nawet słyszałem , że nasze pensje mają być zamrożone do końca roku. A z 13-stki i mundurówki mają być opłacone w sezonie wakacyjnym kolonie dla Ukraińskich dzieci. Tak słyszałem.(05-03-2022, 15:49 )Cwirek napisał(a): A w Dolinach kolejne czystki kierowników. Przez 12 miesięcy nikt nie zorientował się że księgowa nie ma odpowiedniego wykształcenia. Tak to jest kto dołki kopie ten sam w nie wypada, Poprzez lojalność do krótkiego i przyjaźń z królową pasztetową udało się wygryźć z stanowiska poprzednia księgową, jednak szczęście nie trwało wiecznie i po 12 miesiącach się skończyło :-) Teraz tylko trzeba rozliczyć ile środków z budżetu tak krótki zmarnował obsadzając stanowiska kierownicze ludźmi z niższymi uprawnieniami i mniejsza wiedzą niż ich podwładni. Pozostało jeszcze powierzenie obowiązków w dziale kwatermistrzowskim. Tam przecież też podwładnym królowej pasztetowej jest były kierownik kwatermistrzowski jednostki zlikwidowanej. On nigdy nie kazałby wydawać takich ilości płynu do dezynfekcji. Przecież taką ilością płynu wydanego dziennie to można trzy razy na dobę zdezynfekować dworzec Warszawa Centralna. A z całym szacunkiem Doliny wielkością powierzchni nie powalają na kolana. Przyszedł czas na sprzątanie w Dolinach ale nie płynem do dezynfekcji, tylko rozkazami personalnymi
KOLEDZY MOŻE BYĆ W SYTUACJI OBECNEJ ŻE SW NIE DOSTANIE PODWYŻEK, BO POLICJA I WOJSKO JUŻ DOSTALI, A TERAZ PIENIĄDZE IDĄ NA ZBROJENIE ARMII I WOJSKO. ZAWSZE W PLECY MA SŁUŻBA WIĘZNIĄ, MOŻE NAS ROZMUNDURUJĄ. PODOBNO SZUKUJĄ DLA NAS NOWE OKROJENIA FINANSOWE W SW.