16-03-2022, 11:04
(15-03-2022, 14:51 )Administrator napisał(a):(15-03-2022, 13:32 )RANDOM napisał(a): Panie Administratorze proszę o wyjaśnienie w sprwie dodatku za wysługę taką sytuacji:
Nowy funkcjonariusz ma 3 lata służby i brak lat pracy w cywilu. Dostaje podwyżkę 208,00 zł. brutto do dodatku za stopień i 416,00 zł brutto do dodatku "modernizacyjnego".
W tej chwili ma 5% dodatku za wysługę czyli 141,00 zł. brutto.
Za 2 lata nabędzie uprawnień do kolejnych 5% dodatku za wysługę. Czy wówczas dostanie doliczone kolejne 141,00 zł brutto do wysługi, czy będzie miał przeniesione środki z dodatku modernizacyjnego i wklejone do wysługi?
Bardzo proszę z takimi pytaniami zwracać się do kadr, które są za te sprawy odpowiedzialne. Już mnie posądzano, że jestem rzecznikiem MS i CZSW, ponieważ próbowałem wyjaśnić propozycję, którą przedstawiła strona służbowa.
Znów pan admin ocenzurował mój wpis? Czy ktoś przekazuje niezadowkonie tysięcy fszy przewodniczącemu zawiązków? DG? Czy jak zwykle ściema że atmosfera dobra???? Około 17tys fszy ma lata z cywila!!! Oszustwo stulecia, atmosfera w mojej jednoscte to jakiś dramat. Odeszło ponad 20osob na emke, już były wakaty w DO samym a gdzie inne działy, a wy nas oszukujecie w biały dzień na cywilu, przy obecnej drożyznie!!!