25-03-2022, 22:48
(25-03-2022, 18:36 )Administrator napisał(a):(25-03-2022, 14:25 )pablopablo11@interia.pl napisał(a):(25-03-2022, 13:13 )Administrator napisał(a):(25-03-2022, 12:10 )pablopablo11@interia.pl napisał(a):(25-03-2022, 8:52 )Administrator napisał(a): Rozumiem. Chodzi komunikat, w którym napisano, że "Strony pozostają w rozbieżności co do składników uposażenia (dodatek za stopień, dodatek służbowy i wysługa lat), które realizują podwyżkę."
P. Administratorze nie ma co nic piany. Już napisałem moje zdanie w tym temacie
Oczywiście, kończymy temat. Wydawało mi się tylko, że nie zrozumiał Pan treści komunikatu.
Zrozumiałem doskonale. Dobrze by było co oznacza słowo wspólny komunikat w dziedzinie dyplomacji i PR albo co oznacza odrębny komunikat, bo taki powinien być wydany przez Zwiazki, a nie za przeproszeniem palenie później głupa przez związek i twierdzenie, że podpis przewodniczącego oznacza zapoznanie się a nie wydanie wspólne komunikatu. Teraz możemy skończyć.
Właśnie widzę jak Pan zrozumiał doskonale. Koniec tematu.
To Administrator nie zrozumiał, że Związki dały ciała, delikatnie mówiąc po całości !!! Wydanie wspólnego komunikatu oznacza, że jest ON wspólny !!! a nie, że się nie zgadzają !!!! koniec kropka !!!
Nikt w inny racjonalny sposób nie jest w stanie mi tego wmówić, że dostanę podwyżkę z cywilem, zostałem okradziony przez DG, MS, ZG NSZZFIPW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ŻENUJĄCE