28-03-2022, 16:30
(28-03-2022, 7:21 )Szczęśliwy Op napisał(a):-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------(27-03-2022, 10:17 )Czarodziej napisał(a):I co nie jesteście Opętani? Wieczne żale i do tego Czarodziej przypuszczacz aż zwieracze mu puszczają hahah ?(26-03-2022, 23:43 )Szczęśliwy Op napisał(a):----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------(26-03-2022, 8:54 )Administrator napisał(a):Witam ponownie hihi i muszę stwierdzić, że uwielbiam czytać te wasze wypocinki Biedulki małe. Można dużo dowiedzieć się z tego forum np. zabierają odprawy, nie będzie 13 stki, tylko dział ochrony pracuje a reszta siedzi w domu i teraz nie dawno SZTOS cytuje: przez konflikt i uchodźców z uciekającej wojny zawiesili podwyżki i już po zawodach Hahaha. Pozdrawiam admina i ślę wyrazy szacunku na odpisywanie tym chłopkom, aaaa i bym zapomniał najlepsze żale z ostatnich dni.... Wzrosła mi rata i Pozew zbiorowy JESTEŚCIE TAK OPĘTANI ŻE BAREJA MOŻE SIĘ WSTYDZIĆ HIHI. A teraz czekam na was hejterki w rurkach.(25-03-2022, 22:39 )SZEREGOWY1 napisał(a): Administratorze, Pan twierdzi, że nie było wspólnego komunikatu, a tu mamy proszę !!!
cytat z komunikatu -WSPÓLNEGO- z 19 marca 2022
,,
Uczestnicy spotkania omówili realizację podwyzek uposażeń funkcjonariuszy Służby Więziennej i podtrzymują ustalenia zawarte we WSPÓLNYM komunikacie Ministerstwa Sprawiedliwości, Centralnego Zarządu Służby Więziennej oraz Związków Zawodowych z 10 lutego 2022 r... w szczególności:
Twierdzę, że nie było żadnego POROZUMIENIA a komunikat był wspólny i nie widzę w tym nic złego, ponieważ jasno i wyraźnie w nim było napisane, że strony pozostają przy rozbieżnych stanowiskach w kwestii realizacji podwyżki. Jeżeli ktoś tego nie zrozumiał, to trudno. Myślę, że temat został wyczerpany.
Czyżby Admin założył konto aby wypisywać pochlebne sobie posty i ratować tyłki tych co nas olali ?
Konto świeżutkie zobaczcie kiedy powstało!
Szczęśliwy Op (Szeregowy )
Data rejestracji: 25-03-2022
Razem postów: 1
Spędzony czas online: 15 Minut, 55 Sekund
Stwierdzam fakty przebiegły trolu. Napisałeś "Witam ponownie hihi" A klepiesz z nowego konta hihi.
Będziesz grał na dwa fronty ba sam sobie odpisywał?
Zadbaj o swoje zwieracze bo ja już na emce jestem.