31-03-2022, 22:01
(31-03-2022, 14:18 )Funkcjonariusz_15+ napisał(a):(30-03-2022, 21:31 )Owieczka napisał(a): Do plutek 8 . Tyle złości, pewnie jeszcze młody jesteś. To i nie wiesz o pracy za wiele. W formacji pracują ludzie którzy w cywilu pracowali też ciężko nie tylko fizycznie. To jest wysługa lat za pracę. Jako funkcjonariusz masz dodatek do stopnia, a tu trzeba mieć aby dostać. A drugi dodatek służbowy. I tu też trzeba coś znaczyć i umieć aby mieć. Oczywiście powiesz w wielkiej złości że plecaki, włazi dupy itp. Bez znajomości , własna szkoła ty za mnie się nie uczyłeś, praca w służbie kontynuacja pracy z wolności i dupa mnie nie boli bo po pierwsze dodatek za stopień i tak każdy a pomimo że zabrano mi resztę do wy sługi lat to i tak jeszcze mi dołożą. Dupa Cię nie zaboli bo nie z Twojego. Pomimo takiej nienawiści jaką zioniesz życzę spokojnej pracy, mniej zawiści, bo się szybciutko wypalisz.Dodatek służbowy? Proszę wskazać mi zakład w którym dodatki są zróżnicowane. Bo u mnie każdy ma minimum jakie jest przewidziane do stopnia.
Do stopnia ?
Czy do korpusu i przynależności działowej - ochrony<kwat<ewid<penit