03-04-2022, 6:48
(02-04-2022, 15:19 )greg0026 napisał(a): pozostaje "podziękować" stronie służbowej za ten iście -złodziejski sposób załatwienia podwyżek. Każdy wie jak można torpedować pracę jednostki skrupulatnym wypełnianiem obowiązków, polecam, lepsze niż L4.No tak. Obraziłeś się na związek bo noe załatwił ci pieniążków podczas grunty leżałeś z tylna częścią ciała o płacąc te marne grosze na związek wymagała cudów.
Związek zawodowy jak zwykle ,swoją aktywność ograniczył do pisania jakiś pism, do ministra, generała i bóg wie do kogo jeszcze. Moja rada, piszcie na papierze ściernym, bardziej ich zaboli...
Od poniedziałku moje składki członkowskie przestają wpływać na wasze konto, nie mam zamiaru dłużej sponsorować nieudolnej organizacji.
Zero aktywności, zero informacji, zero działań, to ma być związek zawodowy? kpina z ludzi o których interesy mieliście zadbać.
INteresuje was chyba tylko waloryzacja emerytury, o tych którzy jeszcze służą zapomnieliście.
„Zero aktywności, zero informacji, zero działań, to ma być związek zawodowy? kpina z ludzi o których interesy mieliście zadbać.”
Powyższe napisałeś również o sobie i innych krzykaczach oczekujących od związków cudów i innych dziwnych rzeczy. Od związków, które nie maja siły przebicia, bo funkcjonariusze maja gdzieś jakiekolwiek formy protestu.
Uaktywniają się tacy jak ty jedynie przed podwyzkami i kłapią dziobem bez składu j ładu.
Co ty zrobiles zeby poprzeć związek w jego działaniach?
Byłeś w sierpniu zeszłego roku na zbiorowym odddaniu krwi? Nie byłeś, bo akcja nie wypaliła.