03-04-2022, 13:07
(02-04-2022, 15:19 )greg0026 napisał(a): pozostaje "podziękować" stronie służbowej za ten iście -złodziejski sposób załatwienia podwyżek. Każdy wie jak można torpedować pracę jednostki skrupulatnym wypełnianiem obowiązków, polecam, lepsze niż L4.
Związek zawodowy jak zwykle ,swoją aktywność ograniczył do pisania jakiś pism, do ministra, generała i bóg wie do kogo jeszcze. Moja rada, piszcie na papierze ściernym, bardziej ich zaboli...
Od poniedziałku moje składki członkowskie przestają wpływać na wasze konto, nie mam zamiaru dłużej sponsorować nieudolnej organizacji.
Zero aktywności, zero informacji, zero działań, to ma być związek zawodowy? kpina z ludzi o których interesy mieliście zadbać.
INteresuje was chyba tylko waloryzacja emerytury, o tych którzy jeszcze służą zapomnieliście.
a czego można się spodziewać po Związku na czele którego stoi emeryt od wielu lat z innym emerytem, który jest tu tylko po to aby kosić kasę z ubezpieczeń? Podobnie związki policyjne, tylko tam wprawdzie Jankowski nie emeryt, ale za to art. 15a całe władze związkowe mają gdzieś i jeszcze prace komisji się nie zaczęły a oni już mówią, że z latami cywila nic się nie da ugrać... ale z balkonikowym po 1500 i 2500 zł to się dało, bo sami byli tym zainteresowani