15-04-2022, 21:58
(15-04-2022, 8:40 )konradissimus napisał(a):A co z funkcjonariuszem, który przeniósł się na początku roku do innej jednostki. Też nie dostanie podwyżki? Stary dyrektor mu nie da bo nie ma go już w jego jednostce a nowy też nie da bo w styczniu go jeszcze u niego w jednostce nie było. Pieedolixie głupoty znafcy(14-04-2022, 16:04 )caber76 napisał(a):No i sam sobie odpowiedziałeś dlaczego nie będzie podwyżki, ponieważ nikt takich przepisów nie stworzy i dlatego kolega pisze o braku podstawy prawnej.(14-04-2022, 14:31 )Srebrny Judasz napisał(a):(13-04-2022, 17:56 )caber76 napisał(a):(13-04-2022, 12:16 )Srebrny Judasz napisał(a): Podstawy prawnej brak aby dostali proszę Pana budy nie będzie. Więc waloryzacja była, była i to wystarczy. Pod sufitem jest jeszcze ok pozdrawiam.
Szkoda mi mojego czasu na Ciebie, jeśli byli funkcjonariuszami 1 stycznia to podwyżkę dostaną. Twierdziłeś już, że trzynastki nie będzie, mundurówki i podwyżki. Nie jesteś wiarygodny. Powinni Cię zablokować na tym forum.
O żadnej trzynastce i mundurowce nie pisałem więc przestań ściemniać i się ogarnij. Poczytaj lepiej przepisy wtedy zrozumiesz, że tegoroczni emeryci podwyżki nie dostaną. Brak podstawy prawnej aby mieli dostać.
Jeszcze raz Ci powtarzam, podwyżka była dla każdego funkcjonariusza który pracował w SW po 1 stycznia. Także jeśli poszedł fusz w lutym lub marcu na emeryturę to mu się należy podwyżka i tu nie ma żadnej innej opcji. Przepisy musisz się nauczyć Ty drogi kolego , jako taki ogarnięty człowiek powinieneś wiedzieć, że emeryt nie może dostać podwyżki do dodatku sluzbowego i dlatego trzeba stworzyć nowy przepis. Nie wprowadzaj na to forum paniki tylko grzecznie czekaj.