15-05-2022, 11:19
(14-05-2022, 21:56 )greg0026 napisał(a):(14-05-2022, 8:49 )robert121284 napisał(a): Nagrody, znowu chcecie się pogrążyć i zrobić podział środków którymi nie jesteście dysponentem, lepiej zabierzcie się za sprawy przyziemne odchodzą ze służby wartościowi ludzie którymi można naprawiać ten zatopiony statek. Ni”jaki” chłopiec spod bloku widząc te wystrzały torped w ten statek przez starych wyjadaczy którzy nie powinni mieć prawa być gdzie są uciekł jak szczur z tej łajby. Dwugwiazdkowy sabotażysta przygruchał sobie za ni”jakiego” chłopca pługiem odciągniętego od monitora. Z psychologicznego punktu widzenia mowa ciała tego pana zdradza, że gry i monitor to całe jego życie (okulary przystosowane do monitora i gier komputerowych, skulona postawa ciała od źle dobranego krzesła komputerowego, naświetlone czoło, zabawa opuszkami palców w trakcie odpraw i przemówień które wiecznie muszą czegoś dotykać syndrom myszka klawiatura).Chłopku jaki ty masz czajnik zwalony hahah patrz na siebie i nie płacz że ciebie nie wybrali na stanowisko biedulku. "Opętani Klawisze bez pomysłu na swoje życie"
Teraz dygresja kto zgadnie o jakiej instytucji? Zadanie domowe z matematyki od dzisiejszych nauczycieli kto rozwiąże ?
Ja nie mam węgla ale ty musisz go kupić ode mnie bo oni ci będą kazali a oni u mnie pracują. Tam jest kopalnia daj ludzi oni go wykopią a ty musisz mi za niego zapłacić a ja zapłacę tym beduinom miską ryżu.